25 / 04 / 2024

Allianz operasyon birimi

Allianz operasyon birimi

Sigorta şirketi Allianz, operasyon birimini İzmir’e taşıyor. Allianz Türkiye’nin İzmir yerleşkesi ilk etapta 650, sonrasında bin 100 kişiye istihdam sağlayacak.

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadaki son durum için ''GYO'lara bir operasyon şart!'' diyerek açıkladı. İşte o açıklama...

Allianz Türkiye’nin BES fonları 7 ayda yüzde 50 getiri ile birinci oldu!

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik fonları getiri sıralamasında en fazla kazandıran BES fonları arasında başı çekti. Allianz BES fonları ilk 7 ayda yüzde 50 oranında prim yaptı.

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

Bakan Özhaseki: Toplamda 850 bin bağımsız birimi yapmaktayız

Kayseri ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Toplamda 850 bin bağımsız birimi, hükümet olarak yapmaktayız" diye konuştu.

Altında büyük operasyon başladı! İslam Memiş isyan etti! Aman dikkat! Bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasalarda bazı isimlerin operasyon başlattığını belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

O ülkede de bundan sonra euro kullanılacak! Yerel para birimi tarih olacak

Günümüzde 19 Avrupa ülkesinde geçerli para birimi olarak kullanılan euro artık bir ülkenin daha resmi para birimi olacak. Karar 117 oyla kabul edildi. Böylelikle euro bölgesine giren ülke sayısı 20 oldu

Bitcoin o ülkenin resmen para birimi oldu! Vergi için de kullanılacak

Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu. Orta Afrika Cumhuriyeti, dünya üzerinde El Salvador'dan sonra bitcoini resmi para birimi olarak kabul eden ikinci ülke oldu.

Kripto para birimi girişimlerinde dolandırıcılık tehdidi arttı!

Kaspersky uzmanları, gelişmiş kalıcı tehdit (APT) merkezi BlueNoroff'un dünya çapındaki küçük ve orta ölçekli şirketlere ilişkin büyük kripto para birimi kayıplarına neden olan saldırılarını ortaya çıkardı.

Otomobil stokçularına büyük operasyon başladı!

Ankara Başsavcılığı özellikle ÖTV indirimi yapılan dönemde gerçekleşen araç satışlarına yönelik operasyon için düğmeye bastı. Bu dönemde yapılan araç satışları incelenecek. 

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

El Salvador'da Bitcoin resmi para birimi oldu!

El Salvador Kongresi, kripto para birimi Bitcoin'in yasal para birimi olmasına onay verdi.

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

Allianz operasyon birimi Haberi

Allianz operasyon birimi

Türkiye’de 2 bin 500 çalışanı bulunan sigorta şirketi Allianz, operasyon birimini İzmir’in Gaziemir ilçesin taşıyor. 2018 yılının ikinci yarısında faaliyete geçecek olan İzmir kampüsünde çağrı merkezleri, elementer birimler, hayat ve emeklilik branşlarının müşteri hizmetleri, hasar, provizyon, sigorta değerlendirme, risk değerlendirme ekipleri yer alacak. İzmir lokasyonunda ilk etapta 650 kişi çalışacak, sonrasında bu rakam 1.000- bin 100 seviyelerine çıkacak.


İşe alımlarda üniversite mezunları, özellikle mühendislik, iktisat, işletme, tıp, hemşirelik okulu mezunları öncelikli. İzmir için tüm Türkiye’deki üniversitelerle kontakt kurduklarını söyleyen Allianz Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, ilk etapta İstanbul’dan İzmir’e gitmek isteyen çalışanlarına imkan tanıyacaklarını söylüyor: “Temel niyetimiz mevcut İzmir’e gitmesine karar verdiğimiz çalışanların gönüllü olmalarını sağlamak. Ama gönüllü olamayanlar da olacak, o arkadaşlarımızın yerine işe alım söz...