27 / 04 / 2024

almanların gap\'taki evleri

almanların gap\'taki evleri

Yabancılara bugüne kadar Türkiye'de 37 milyon 125 bin 330 metrekarelik alan, 60 bin 351 taşınmaz satıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Almanların ünlü otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu satın alıyor!

Dünya çapında 118 otele sahip Almanların ünlü ve tarihi otel zinciri Steinberger’i Çinli Huazhu Grubu 700 milyon Euro'ya satın alacak. Huazhu, 2025'e kadar grubun otel sayısını 250’ye cirosunu ise bir milyar Euro'nun üzerine çıkarmayı hedefliyor…

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

TMSF Ayka Mimarlık'ın Kars'taki binasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Ayka Mimarlık'ın Kars'taki arsa ve binasını 8 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55.5 milyona sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Global İnşaat'taki payını 55 milyon 500 bin TL bedelle Yeşil Holding A.Ş.'ye sattı...

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Almanların yüzde 40'ı ev alamıyor!

Bugün Almanların yüzde 40’ı hiçbir mal varlığına sahip değil; buna banka tasarrufları da dahil. Ülkede konut sahibi olma oranı da diğer Avrupa Birliği ülkeleri arasında en düşük seviyede.

GAP'ın enerji yatırımlarının yüzde 74'ü tamamlandı!

GAP enerji yatırımlarının yüzde 74'ünü tamamlanı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil yaptığı açıklamada ülkemizdeki hidroelektrik enerjisinin yarısının GAP'tan üretildiğini söyledi.

almanların gap\'taki evleri Haberi

almanların gap\'taki evleri


Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre Türkiye'den taşınmaz alan yabancı sayısı Ocak 2008 itibariyle 70 bin 336 oldu. Alımlarda Almanlar birinciliği kimseye kaptırmadı. 15 bin 109 Alman 15 bin 911 taşınmaz alırken, bu ülke vatandaşlarını İngiliz, Yunan, ve İrlandalılar izliyor. GAP bölgesinde büyük toprak sahibi oldukları söylenen İsrail ise 17 bin 803 metrekareye denk gelen 101 taşınmaz ve 72 kişi ile diğer ülkelerin gerisinde kaldı.


EN ÇOK İLGİ ANTALYA'YA


Taşınmazların il bazında dağılımında en çok ilgiyi Antalya'ya gösterildiği gözleniyor. 25 bin 24 yabancı Antalya da 18 bin 327 taşınmaz aldı. En çok yer alan ise 6 bin 265 kişiyle Alman vatandaşlar oldu. Almanları 4 bin 150 kişiyle İngilizler izledi. İstanbul ise çekim merkezi olan bir diğer il. 8 bin...