25 / 04 / 2024

almanyadaki türklerden örnek davranış

almanyadaki türklerden örnek davranış

Almanya'da Geislingen Belediye Meclisi Yeşiller Partisi Grubu Başkan Vekili ve Yeşiller İlçe Başkanı İsmail Mutlu inisiyatifiyle Geislingen’de faaliyet gösteren derneklerden gönüllü 15 kişi yağmura rağmen sokaklarda çöp topladı...

ABD'lilerin hali Türklerden perişan! ABD hayali kuranlara duyurulur!

Ekonomik kriz Amerikalıların canını okuyor. Ev giderleri için yapılan harcamalar geliri aşarken, halkın yarısı şu anda kredi kartı borçlarıyla cebelleşiyor. Konut kredilerinde ise durum içler acısı... Ev kredisi faizi yüzde 7,79’a ulaşmış durumda...

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez hangi ülkenin merkez bankasını örnek gösterdi? Tüm dünyaya ders verdi

Deneyimli ekonomist Mahfi Eğilmez, son yazısında Rusya Merkez Bankası'nı tüm dünyaya örnek göstererek, para politikalarını anlattı.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Mimar Hacer Tütüncü Okudan'dan örnek okul yatırımı!

Antalya'da 28 Şubat sürecinde başörtüsünü açmadığı için eğitimine yurt dışında devam etmek zorunda kalan Hacer Tütüncü Okudan aldığı eğitimle mimar oldu. Okudan şehre imzasını örnek okul projesiyle attı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Erkanlı Holding’den Avrupalı Türklere 16 milyon TL’lik satış!

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

TÜGVA Genel Merkezi ile örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz!

TÜGVA Genel Merkezi açılışında konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Sıradan bir binayı hizmete almıyoruz. Örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz" dedi...

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası örnek ödeme planları!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası örnek ödeme planları haberimizde yer alıyor. Konutta kampanya dönemi yarından itibaren başlayacak...

Bitez Yalıları örnek dairesi tanıtıldı!

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

Menderes Türel: Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu!

10 yıl boyunca alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora önemli hizmet ve projelere imza atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi. 

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yalıtım İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Dursun tarafından kuruldu. 

almanyadaki türklerden örnek davranış Haberi

almanyadaki türklerden örnek davranış


Almanya'da Geislingen Belediye Meclisi Yeşiller Partisi Grubu Başkan Vekili ve Yeşiller İlçe Başkanı İsmail Mutlu inisiyatifiyle Geislingen’de faaliyet gösteren derneklerden gönüllü 15 kişi yağmura rağmen sokaklarda çöp topladı. Örnek bir davranış olarak değerlendirilen bu girişim çevre sakinlerinden büyük takdir gördü.


Yılbaşı gecesi havai fişek kullanımı dolayısıyla Geislingen sokaklarının berbat hale geldiğini dikkat çeken İsmail Mutlu, çevre temizliğine önem verdiklerini, bunuda sokak ve parklara atılan çöpleri, atıkları toplayarak gösterdiklerini ifade etti. Sabah saat 07.00’de başlayan temizlik öğle saatlerine kadar sürerken, yağmurdan dolayı ıslanan temizlik severlere Geislingen Belediye Başkanı Wolfgang Amann da teşekkür ederek bu gönüllü hizmet girişimine övgüler yağdırdı. Belediye Temizlik Daire Başkanı Peter Lecjaks ve Traugott OBwald da katılımcıların girişimini örnek bir davranış olarak...