18 / 04 / 2024

alp erdem elektrik Aziz Demir

alp erdem elektrik Aziz Demir

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre; Dev projelerde tercih edilen ve yurt genelinde elektrik taahhüt işlerinde kalite yaklaşımıyla öne çıkan Alp Erdem Elektrik, sektörün yüz akı oldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Elektrikte yeni kademe! Elektrik faturaları kaç lira gelecek?

Elektrik faturası tarifelerinde kilovat oranı değişti. 2022 elektrik faturalarında yeni düzenleme nasıl oldu? Faturalar nasıl hesaplanacak? Detayları Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, A Haber'e anlattı.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Eifen Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eifen Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdem İlkay Demir tarafından kuruldu.

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyrö İnşaat Metal Demir Çelik Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

alp erdem elektrik Aziz Demir Haberi

alp erdem elektrik Aziz Demir

Türkiye'nin dev yapı projelerindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Alp Erdem Elektrik, İzmir, İstanbul ve Ankara'daki örnek uygulamalarına her yıl bir yenisini ekliyor. 

Alp Erdem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Demir, özellikle endüstriyel tesisler, alışveriş merkezleri, toplu konutlar, sağlık ve eğitim tesisleri, modern ofis binaları, sosyal alanlar ve rezidanslara yönelik elektrik mühendisliği ve müteahhitlik hizmetlerini uzman bir kadroyla verdiklerini söyledi. 


Demir, geçmişte elektrik taahhüt işlerini yaptıkları Medical Park, Forum AVM, Tesco Kipa, Ağaoğlu, Doğuş Gebze Center, Turkmall Forum, Liv Hospital Ulus, Torunlar Gayrimenkul Torun Tower ve Ankara Next Level gibi büyük titizlik ve sistemli çalışma gerektiren seçkin projelerde aranan marka olduklarını dile getirdi. 

Elektrik taahhüt işlerinde teknik detaylar kadar, insan kaynağının da çok önemli olduğunu vurgulayan Aziz Demir, "Gerek mühendis, gerekse teknik personel...