25 / 04 / 2024

Alp Gürkan kimdir

Alp Gürkan kimdir

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerine el koymuştu. Sarıyer Tarabya'daki 2 bin 240 metrekarelik arazinin satışı için İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarının Koruma Bölge Kurulu'na başvuruldu.

TMSF Alp Gürkan'ın taşınmazlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işadamı Korkmaz Yiğit'ten olan alacakları nedeniyle, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerini satışa çıkardı!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

İş adamlarının örgüt suçundan yargılandıkları dava bugün görüldü!

Korkmaz Yiğit ve Soma'daki maden faciasının yaşandığı ocağı işleten Alp Gürkan'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, "suç örgütü kurmak", "hileli iflas" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından yargılanmalarına devam edildi.

Spine Tower sınırlarını kat kat aşmış!

Alp Gürkan, Maslak'ta imar planına ve ruhsatına aykm yapılan Spine Tower ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İnşaatın kuralına uygun yapıldığını savunan Gürkan, gökdelenin sahibi değil müteahhidi olduğunu söyledi.

Alp Gürkan'ın malvarlığına neden tedbir koyuldu?

TMSF Soma Holding patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle bu kararın alındığı ortaya çıktı.

Alp Gürkan kimdir?

Soma Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan kimdir? Alp Gürkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Gürkan, Soma Holding'i ne zaman kurdu? İşte Soma Holding Alp Gürkan...

Alp Gürkan'a dava açılıyor!

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Soma Holding Alp Gürkan basın açıklaması: Yangının trafo ile ilgisi yok!

Soma Holding basın toplantısı düzenliyor. Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan açıklama yapıyor. Soma Kömür İşletmeleri’nin Genel Müdürü Ramazan Doğru ise Meydana gelen kazanın trafo ile bir ilgisi olmadığını söyledi.

Soma Holding ve patronu Alp Gürkan kimdir?

Soma'daki maden faciasıyla gündeme gelen Soma Holding ne zaman ve ne kadar sermaye ile kuruldu? İstanbul Maslak'ta yükselen Spine Tower, Soma Holding projesi mi? Soma Holding'in patronu Alp Gürkan kimdir? İşte cevaplar...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alp Gürkan kimdir Haberi

Alp Gürkan kimdir

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Soma Holding'in patronu, 301 işçinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan'ın gayrimenkullerine el koymuştu. Sarıyer Tarabya'daki 2 bin 240 metrekarelik arazinin satışı için İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarının Koruma Bölge Kurulu'na başvuruldu. Alan, Hazine hissesinde görülüyor. TMSF Haziran 2014'te Soma'da 301 işçinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan'ın mal varlığına tedbir kararı uygulamıştı. Daha sonra Soma işçilerinin tazminatlarının TMSF tarafından ödenmesine yönelik bir yasal düzenleme yapıldı. TMSF, bunun üzerine Alp Gürkan'a ait 7 taşınmazı satışa çıkardı. Gürkan, TMSF ve sendika ile sulh sözleşmesi yaptı. Anlaşma yapılınca TMSF satışları geri çekti. 


Kurul gündeminde

 İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun önceki günkü toplantı gündeminde bu arazi yer aldı. Hazine'ye ait görünen arazinin satış, tahsis...