25 / 04 / 2024

Alp Gürkana dava

Alp Gürkana dava

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Depremde evi hasar görenler dikkat! Dava açabilirsiniz!

İzmir'de yaşanan deprem felaketinin ardından vatandaşlar haklarını merak ediyor. Deprem sonucunda evi hasar görenler müteahhide, yapı denetim kurumuna ya da belediyeye dava açabiliyor.

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı.

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı. 

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Göreme Vadisi için dava açıldı!

Milli park statüsü verilen Göreme Vadisinin milli park olmaktan çıkarılmasına dava açıldı.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesinin iptali için dava açıldı!

Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihalesinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açıldı.

Alp Gürkana dava Haberi

Alp Gürkana dava

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği maden ocağını işleten Alp Gürkan hakkında; mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Korkmaz Yiğit tarafından kurulduğu iddia edilen örgüte üye olmak, hileli iflas ve nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiye dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Gürkan’ın da arasında bulunduğu 17 şüpheli tarafından Avcılar Ispartakule Tahtakale mevkiinmdeki bazı gayrimenkullerin satın alındığı, bu gayrimenkullerin gerçekte mahkeme ile iflasına karar verilen iş adamı Korkmaz Yiğit’e ait olduğu öne sürüldü.



‘BİZİ ÖLÜME TERK ETTİNİZ’

İddianamenin ikinci sanığı olan Alp Gürkan’ın da arasında bulunduğu 17...