26 / 04 / 2024

Alp Gürkanın mal varlığı

Alp Gürkanın mal varlığı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

Alp Gürkan'a dava açılıyor!

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürkan tarafından kuruldu.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Gürkan Akgün: Kanal İstanbul'un maliyeti 100 milyar TL!

İBB  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Kanal İstanbul ve deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Akgün, "Kanal İstanbul’un maliyeti ortalama 100 milyar liradır. Bu bütçeyle İstanbul, olması beklenen büyük depremi yıkılmadan atlatır" dedi...

Gürkan Akoğlu: Deprem değil uygunsuz konut öldürür!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilciliği Tms. Yrd. Gürkan Akoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Akoğlu, "Deprem değil uygunsuz konut öldürür" diye konuştu.

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Gülnara Kerimova'nın mal varlığına el konuldu!

Özbekistan Adalet Bakanlığı, merhum Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın yurt dışındaki mal varlığının iadesiyle ilgili açıklama yaptı. Kerimova'nın mal varlığına el konulduğu açıklandı.

Manukyan’ın mal varlığına tedbir kararı alındı! 

Genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın mirasının kime kalacağına ilişkin dava bir süredir devam ediyordu. İstanbul 13. Sulh Mahkemesi'nde görülen davada Manukyan'ın mal varlığına tedbir konulmasına karar verildi. 

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Alp Gürkanın mal varlığı Haberi

Alp Gürkanın mal varlığı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Tedbir kararının Gürkan'ın işadamı Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle alındığı ortaya çıktı. Öte yandan TMSF aralarında Korkmaz Yiğit ve Alp Gürkan'ın da aralarında bulunduğu toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.


Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasından önce, geçtiğimiz cuma günü, TMSF'nin Gürkan hakkında şok bir karar aldığı ortaya çıktı.


Buna göre TMSF, Korkmaz Yiğit'in fona olan 76 milyon TL borcundan dolayı Soma'nın patronu Alp Gürkan'la birlikte 10 kişinin mal varlığına tedbir koydu. Söz konusu tedbir işlemi Gürkan...