28 / 03 / 2024

Alp Kırşan nerede yaşıyor

Alp Kırşan nerede yaşıyor

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Alp Kırşan Kıbrıs'tan ev aldı!

Kıbrıs’ta ev alan ünlüler arasına Alp Kırşan da katıldı. Kırşan, Kuzey Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı?

Tazminat, çalışan kişilerin, çalıştıkları yerden aldıkları ödemeye denir. Peki 4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı? İşte detaylar!

Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı

Bankaların müşteri kapmak için başlatmış olduğu promosyon kampanyaları bu ayda hız kesmeden sürüyor. Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı...

TOKİ Kırşehir Mucur’da 253 ucuz sosyal konut!

Vatandaşın taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Mucur Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Alp Kırşan nerede yaşıyor Haberi

Alp Kırşan nerede yaşıyor

Sunucu ve oyuncu Alp Kırşan geçtiğimiz günlerde ani bir kararla İstanbul'dan Bodrum'a taşınmıştı. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Kırşan burada köy evi satın aldı. Başarılı sunucu köy evi için 1  milyon TL ödedi. 

Yalıçiftlik bölgesinde büyük bir arazinin içinde konumlanan bu evde yeni hayatına başlayacak Kırşan, burada bağ bahçe işleriyle uğraşmayı hedefliyor.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın...