28 / 03 / 2024

Alper Apaydın API Group

Alper Apaydın API Group

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Apaydın ve Fırat Ürgen tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Belle Vie Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Belle Vie Sağlık Turizm Anonim Şirketi Şişli'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Uslu ve Alper Aydın ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Apaydın tarafından kuruldu.

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Alper Apaydın API Group Haberi

Alper Apaydın API Group

İngiltere'de master eğitimi devam ederken bir yandan çalışma hayatına atılan Alper Apaydın, güvenlikten bodyguardlığa birçok zorlu işte çalıştı. Janet Jacson, Angelia Jolia, | David Schwimmer gibi ünlülerin bodyguardlığını yapan Alper Apaydın o dönemlerde kazandıklarıyla, dünyanın bir çok ülkesinde yatırımı olan API Group’un temellerini attı.

Başarıya uzanan yolda birçok zorlukla karşılaşan ve her bir zorluğu hedefe giden yolda küçük kasisler olarak y gören Alper Apaydın hayal JÜ kırıklığıyla sonuçlanan iki girişiminin ardından yatırım yapmaya başladığı gayrimenkul sektöründe zirveye ulaştı. Şu anda farklı ülkelerde gayrimenkulden, tarıma, turizme ve yenilenebilir enerjiye farklı sektörlerde yatırımları bulunan Apaydın hayattan istediğini almak isteyenler için ilham kaynağı olacak bir başarı öyküsüne adını yazdırdı.

2005 yılında girdiği Türkiye Gayrimenkul pazarında bu zamana kadar 3 500’den fazla konutu yabancı yatırımcıyla...