25 / 04 / 2024

Alsancak Stadı inşaatı

Alsancak Stadı inşaatı

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

Alsancak Stadı'nda ruhsat tamam!

İzmir'de "Depreme dayanıksız" raporu verilip yıkıldıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından aynı yerinde yeniden yapımına başlanan Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu çözüldü.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

2015 yılında yıkılan Alsancak Stadı'nın ihalesi tamamlandı. Yeni Stat metro İnşaat tarafından inşa edilecek.

Alsancak Stadı'nı Metro İnşaat yapacak!

Alsancak Stadı ihalesine 17 firmadan teklif geldi ancak değerlendirmeler sonucunda ihaleyi Metro İnşaat kazandı.

Alsancak Stadı'nın çevresi moloz alanı oldu!

Futbolda yıllardır stat sıkıntısını aşmaya çalışan İzmir'de yıkılan Alsancak Stadı'nın çevresi ve Karşıyaka Latife Hanım Mahallesi'nde yapılması planlanan stat, moloz döküm alanına dönüştü.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Alsancak Stadı inşaatı Haberi

Alsancak Stadı inşaatı

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da yer aldığı heyet, inşaat çalışmaları süren Alsancak Stadı'nı ziyaret etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Barış Orhunbilge, Alsancak Stadı'nın nice şampiyonlukların yaşandığı yer olduğunu söyledi.

Orhunbilge, "Buranın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Alsancak Stadı'nın açılmasıyla İzmir'de futbol evine dönecek." şeklinde konuştu.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takım olarak Alsancak Stadı'nda galibiyet serileri yaşadıklarını ve gol rekorlarıyla kazandıkları iki şampiyonluğun olduğunu dile getirerek, "Alsancak Stadı'nda futbol gerçekten büyük keyif verici." dedi.

Heyetteki futbolculardan Sinan Osmanoğlu, Alsancak Stadı'nın yeni halini çok beğendiğini dile getirerek, "İnşallah ilk Süper Lig maçımızı da burada oynamak nasip olur." şeklinde konuştu.

Ahmet İlhan Özek, Alsancak Stadı'nda hiç maça çıkmadığını fakat anlatılanlardan hep...