23 / 04 / 2024

Alsancaktaki dükkanlar kapanıyormu

Alsancaktaki dükkanlar kapanıyormu

İZMİR’de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak’ın artık eski havası kalmadı.

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

Bolu Atatürk Bulvarı'ndaki dükkanlar teker teker kapatılıyor!

Atatürk Bulvarı üzerinde ticaret yapan işyerleri birer birer kapanıyor. Dükkanlarını kapatmak istemeyen işyeri sahipleri ise, ne kadar direnebiliriz diyerek yetkililerden çare bulmalarını istiyor.

1998 yılında Kapalıçarşı'da dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş!

1998 yılında Kapalıçarşı'da bulunan dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (220 milyar lira) satılıyormuş.

Kent Meydanı Dükkanları satılık!

Kent Meydanı Dükkanları satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön başvuru yapılan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru 13 Mart!

TOKİ - Emlak Konut himaye ve güvencesiyle Makro & Akyapı İnşaat tarafından inşa edilecek Meydan Dükkanları KDV Dahil 240.000 TL’den başlayan muhammen bedellerle 15 Mart 2015 Saat:10.30’da satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları'nın 15 Mart'ta açık artırması gerçekleştirilecek!

Başakşehir Merkez'deki Türkiye' nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, Taksim Meydanı' nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir' in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları reklam filmi!

Makro - Akyapı ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle proje inşa edilen Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin Ocak 2017' de teslim edilmesi tahmin ediliyor. İşte Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor. İşte Kent Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Alsancaktaki dükkanlar kapanıyormu Haberi

Alsancaktaki dükkanlar kapanıyormu

İZMİR’de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak’ın artık eski havası kalmadı.


İşyeri devirlerinde hava paralarının havalarda uçuştuğu, yüksek kira ve kapora bedelli evlerin tutulmak için yarışıldığı Alsancak’da artık eski heyacan bitti. Aylarca kiracı bekleyen işyerlerine, yeni kapananlarla her gün yenileri eklenirken, yatırım için kimse bu sektöre girmiyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gül Sokak, Talatpaşa ve Plevne Bulvarı başta olmak üzere piyasadaki ekonomik sıkıntıya dayanamayan yüzlerce iş yerinde boşalmalar oldu. Boşalan iş yerlerine yeni kiracı bulunmazken bunlara her gün yenileri ekleniyor.


Bölgenin nabzını tutan Ticari Gayrimenkul Danışmanı Ali Kumru, "Sadece esnafa ait dükkanlar değil kurumsal markalara ait mağazalar hatta hipermarket zincirleri de kapandı. Piyasadaki durgunluğun yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle boşalan mağazanın yerine yenisi gelmiyor. Mülk sahiplerinin...