29 / 03 / 2024

Alsim Alarko projeleri

Alsim Alarko projeleri

Romanya Bükreş'te inşa edilecek ikinci etap çevre yolu için açılan ihaleyi kazanan Alsim Alarko ile Romanya Ulusal Karayolları Altyapı İdaresi arasında sözleşme imzalandı...

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Alarko'nun Bükreş'te yapacağı çevre yolu için imzalar atıldı!

Romanya Bükreş'te inşa edilecek ikinci etap çevre yolu için açılan ihaleyi kazanan Alsim Alarko ile Romanya Ulusal Karayolları Altyapı İdaresi arasında sözleşme imzalandı...

Alsim Alarko 161,5 milyon Euro'ya Bükreş'te yol yapacak!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi yaklaşık 161 milyon 486 bin 997 Euro teklifle kazanmıştı. Proje yakında başlayacak...

Türk firmalar Kazakistan BAKAD projesini en kısa sürede tamamlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, Kazakistan'daki Büyük Almatı Çevreyolu İnşaatı Projesini (BAKAD) üstlenen Türk inşaat firmaları Makyol ve Alsim-Alarko’nun projeyi en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacaklarına inandığını söyledi.... 

Alarko Holding Romanya’da 620 milyon Euro'ya demiryolu yapacak!

Alarko Holding'in bağlı ortaklığı Alsim Alarko'nun yüzde 50 hisseye sahip olduğu grup, Romanya'daki demiryolu hattı ihalesini yaklaşık 619 milyon 600 bin 686 Euro teklifle kazandı...

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi ne oldu?

Alarko Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin katıldığı ihale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.

Alarko'dan Kazakistan'da dev ihale!

Alarko Holding, Alsim Alarko liderliğindeki konsorsiyumun Kazakistan'da kazandığı Alma-Ata Çevre Yolu projesine ilişkin sözleşmenin imzalandığını açıkladı. 

Alarko Holding İstanbul'daki metro ihalelerine talip!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu metro projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Alarko Holding'ten Kazakistan Alma-ata Çevreyolu açıklaması!

Alarko Holding, Alsim Alarko San. Tes. ve Tic. A.Ş.'nin katıldığı İhale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı 2019 yılında hizmete girecek!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattına yapılacak havaray için ihaleyi Alarko Holding bağlı ortaklığı Alsim Alarko kazandı. Alsim Alarko bu işi KDV hariç 1.292.000.000 TL bedelle yapacak.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Soma B Termik Santrali'ne en yüksek teklif Konya Şeker'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

Soma termik santraline 4 talip!

Soma Elektrik Üretim ve Ticarete ait Soma B termik santrali özelleştirilme İha leşine dört şirket başvurdu. Ön yeterlilik ve teklif için başvuran şirketler Alsim Alarko, Kalyon inşaat, Konya Şeker ve Bereket Enerji olarak sıralandı.

Alsim Alarko projeleri Haberi

Alsim Alarko projeleri

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak ikinci etap çevre yolu için açılan ihaleyi kazanan Alsim Alarko ile Romanya Ulusal Karayolları Altyapı İdaresi (CNAIR) arasında sözleşme imzalandı.

İmza töreni, Bükreş'te Ulaştırma Bakanlığı'nda gerçekleştirildi. Törene, Romanya Ulaştırma Bakanı Razvan Cuc ile Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, İcra Kurulu Başkanı Ayhan Yavrucu, Alarko Taahhüt Grubu Genel Müdürü Alper Kaptanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gafuroğlu katıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Cuc, buradaki konuşmasında, "Umarım daha önce ihale kazanan firmalar gibi davranıp işi uzatmaz ve başarılı bir şekilde bu projeyi bitirirsiniz." dedi.

CNAIR'den alınan bilgiye göre, yapımı 42 ay sürecek 16,3 kilometrelik yol için 158 milyon avro harcanacak.