28 / 03 / 2024

Alstomu kim alacak

Alstomu kim alacak

Fransa Ekonomi Bakanı Arnaud Montebourg, Amerikan General Electric (GE) ile Alman Siemens ve Japon Mitsubishi’nin, Fransız Alstom’un hisselerini satın almak için giriştiği yarışta, hükümetin tercihinin GE’den yana olduğunu açıkladı.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Dul ve yetim maaşında hesap değişti: Kim, kaç TL aylık alacak? Şimdi zamlı maaş tablosuna bakın!

Emekli maaş zamlarının kesinleşmesinin ardından dul ve yetim maaşları merakla araştırılmaya başlandı. Peki zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? Kim, kaç TL aylık alacak?

Dul ve yetim aylıkları kaç TL oldu? Kim kaç lira maaş alacak? Yeni zamlı maaşlar tek tek hesaplandı!

Dul ve Yetim aylığı, sigortalının vefat etmesi halinde geride kalan eş ve çocuklarına bağlanıyor. Peki dul ve yetim aylıkları kaç TL oldu? Kim kaç lira maaş alacak? İşte o yeni zamlı maaşlar...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Emekli ve memur maaş takvimi kesinleşti! Kim ne kadar alacak? Maşlar ne zaman hesaplara yatacak?

Milyonların beklediği memur ve emeklinin maaşları netleşti. Peki, kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Memurlar ve SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın! 4 soruda maaş zamları tek tek açıklandı! Kim kaç lira alacak?

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar maaş hesaplamalarını sık sık araştırıyor. Peki kim kaç lira alacak? Kime zam var?

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Kamu işçisi maaş ödeme tarihleri 2023! Zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçileri zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağını merakla araştırmaya başladı. Peki zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Kim ne kadar maaş alacak? 

EYT yasası içeriğince emekli olanlar da 7 bin 500 TL'lik en az emekli aylığından yararlanacak. Çalıştığı yerden yüksek gelirle emekli olanlar daha yüksek aylık alırken,10 sene  prim ödeyenle 30 sene prim ödeyen aynı parayı alacak.

Alstomu kim alacak Haberi

Alstomu kim alacak

Fransız hükümeti, tercihinin General Electric’ten yana olduğunu açıkladı. Alstom yönetimi son kararını pazartesi gününden önce verecek. Fransa Ekonomi Bakanı Arnaud Montebourg, Amerikan General Electric (GE) ile Alman Siemens ve Japon Mitsubishi’nin, Fransız Alstom’un hisselerini satın almak için giriştiği yarışta, hükümetin tercihinin GE’den yana olduğunu açıkladı.


Fransız Bakan,  devletin ayrıca Alstom hisselerinin yüzde 20’sini almayı planladığını bildirdi. Montebourg, devletin Alstom’un hisselerinin yüzde 29’una sahip Bougues şirketinin hisselerinin yüzde 20’sini satın almaya hazır olduğunu da aktardı. Söz konusu hisseler için 1,7 milyar avro ödenmesi gerekiyor.


Hükümetin tercihini GE’den yana kullanmasına rağmen, son kararı Alstom yönetiminin pazartesi gününden önce vermesi bekleniyor.


GE yönetimi, ilave istihdam yaratmanın dışında Alstom’un genel merkezinin ve karar mekanizmasının Fransa’da kalacağı sözünü vermişti.


ABD’li GE'nin dün sunduğu teklifin ardından harekete geçen Alman...