29 / 03 / 2024

alt yapı çalışmaları

alt yapı çalışmaları

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Ankara Mamak şehircilik ve imarda fark yaratıyor!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Ankara Pursaklar'da alt yapı çalışmaları hızlandı!

Pursaklar Belediyesi ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarını hızlandırdı. Birçok noktada çalışma yürüten ekipler bir taraftan 50 metrelik yeni yolları açarken diğer taraftan asfalt, yeşil alan ve kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor

Çin, toplam 157.6 milyon dolarlık altyapı yatırımlarını tanıttı!

Son dönemde ekonomik büyümesi yavaşlamaya başlayan Çin, toplam 157.6 milyon dolar (1 trilyon yuan) değerinde yeni altyapı yatırımlarını tanıttı

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Altınordu'da alt yapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Bursa Gürsu'da üst yapı çalışmaları yoğunlaştı!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde üst yapı çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Tekirdağ'daki alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kentteki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi aldı.

Çatalca'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Vatandaşın yaya ve araç ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Nizip'te altyapı çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi ekipleri, sel baskınlarına karşı yeni yerleşim yerlerinde alt yapı çalışmaları başlattı.

alt yapı çalışmaları Haberi

alt yapı çalışmaları

Avrupa Birliği (AB) hibe desteği alınarak geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ihalesi yapılan Akşehir Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Şebekesi işinde kollektör hat yapım çalışmaları başlıyor. 


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. 11 Milyon Euro (milyon) bedel ile ihalesi yapılan atık su arıtma tesisi ve 36 kilometrelik kollektör hattı değişimi ile Akşehir'imizde uzun yıllar kanalizasyon ile ilgili sıkıntı yaşanmayacak" dedi. 


Başkan Akkaya, Akşehir'de ihalesi yapılan yağmur suyu drenaj projesi yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yüklenici firma ile temas halindeyiz. Projesi tamamlanır tamamlanmaz, drenaj altyapı yapım çalışmalarına başlanacaktır" diye konuştu. 


Başkan Akkaya, ayrıca 38 kilometrelik elektrik hatlarının yeraltına alınması...