18 / 04 / 2024

alt yapı projeleri

alt yapı projeleri

Muğla Haber Gazetesi yazarı olan İhsan Kafadar bugünkü yazısında ülkedeki alt yapı sorununa değindi. Kafadar, çözüm önerisi sundu.

Veysel Eroğlu, belediye başkanlarını alt yapı konusunda uyardı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, belediye başkanlarına alt yapı çalışmaları kapsamında, sokaklarda yaptıkları kaza çalışmaları konusunda seslendi.

Altyapı projeleri nasıl hazırlanır?

Çevre düzenleme projeleri dahilinde altyapı projeleri nasıl hazırlanır? Merak ediyorsanız, sorunuzun yanıtı ve altyapı projeleri tanımı, hazırlanışı ve konu ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Türkiye altyapı projelerine yabancılardan yoğun ilgi!

10 yıl içerisinde Türkiye'de 700 milyon doları aşkın altyapı yatırımları yapılacak ve bu durum yabancı yatırımların oldukça dikkatini çekiyor...

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Caner Altıparmak, Mehmet Salih Şenel ve Yusuf Delibaş ortaklığında 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yapı projeleri nelerdir?

Yapı projelerinin neler olduğuna ilişkin esaslara Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer veriliyor. Peki, yapı projeleri nelerdir? Nasıl hazırlanır?

alt yapı projeleri Haberi

alt yapı projeleri

Ülkemizin alt yapısı, sanayimiz, ekonomimiz ve yaşam kalitemiz için, olmazsa olmazlarımız arasındadır. Her şey saat gibi çalıştığı sürece, pek aklımıza gelmeyen alt yapımızda her hangi bir aksaklıkta veya kesintide adeta hayatımız durmaktadır. 


Başta demiryolları olmak üzere, karayolları, limanlar ve denizyolları, hava limanları ve hava yolları, doğalgaz, ve petrol boru hatları, elektrik ve enterkonnekte sistem ile haberleşme ve internet teknolojisi için fiber optik hatlardan meydana gelen bir alt yapımız bulunmaktadır. 


Atatürk dönemi başta olmak üzere, bütün hükümetlerin 93 yıllık, gayret ve çabalarıyla oluşan alt yapımızda, eksikler olabilir. Ancak yeniliklere açık yapısıyla her geçen gün daha da gelişmekte ve teknolojiye uyum sağlamaktadır. Burada önemli sorunumuz olmamakla beraber, kentlerimize ait alt yapılarda çözüm bekleyen sorunlarımız bulunmaktadır. 


Hele kış mevsimine yaklaştığımız bu günlerde yağışlı havalar dolayısıyla,...