20 / 04 / 2024

alternatif enerji sistemleri

alternatif enerji sistemleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Stockholm Vartaverkent'te alternatif enerji üretimi yapan bir şirkette incelemelerde bulundu. Başbakan Erdoğan, alternatif enerji sistemleriyle yakından ilgilendi, bir de talimat verdi...

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Highpower Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Highpower Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özen ve Koray Salan ortaklığında kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Özsağlam Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atakan Sağlam ve Harun Sağlam ortaklığında kuruldu.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Klaus Miller Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Klaus Miller Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Alirıza Arslan tarafından kuruldu.

Dfa Enerji Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dfa Enerji Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de DFA Endüstiryel Yatırımlar Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirel ve Lütfü Demirel ortaklığında kuruldu.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

alternatif enerji sistemleri Haberi

alternatif enerji sistemleri


İsveç'te temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan, alternatif enerji sistemleriyle yakından ilgilendi, bir de talimat verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Stockholm Vartaverkent'te alternatif enerji üretimi yapan bir şirkette incelemelerde bulundu.


İNCELEYİP TALİMATI VERDİ

Başbakan Erdoğan, Stockholm'deki temasları kapsamında, Fortum Enerji şirketinin tesislerini gezdi. Fortum Enerji şirketinde bio yakıt, ağaç ürünleri, şehir atıkları, dalga gücü, su ve güneşten enerji üretimine ilişkin şirket yetkililerinden brifing alan Başbakan Erdoğan, dalga gücü, ağaçtan enerji üretimi ve evsel çöp atıklarından beton üretimiyle ilgilendi. Sistemi yakından inceleyen Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a projeyle ilgili talimat verdi.


İSVEÇ İDDİALI

Ülkede kurulu hidroelektrik santralinin tahliye kanallarının uydu bağlantısı ile açılmasını izleyen Başbakan Erdoğan, dere yatağındaki insansız kamerayla suyun yükselişini izledi. İsveç'in iddialı olduğu teknolojileri uygulayan şirket, Stockholm'un bir bölümünün ısıtma ve...