19 / 04 / 2024

altın artacak mı

altın artacak mı

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta beklentilerden yüksek gelen tarım dışı istihdam verilerinden sonra Fed'in şahin faiz artışlarına devam edebileceği endişeleriyle 1700 doların altına düşerken bu hafta Asya piyasalarına da düşüşle başladı.

Altın resmen beşik gibi sallanıyor! Rakamlar tek tek açıkladı! Bakmayan bin pişman! 10 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları güncel son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe dalgalı başladı. Altın resmen beşik gibi sallanıyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 10 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın direncini kaybetti! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! İşte 6 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselmeye devam ederken bugünü ise düşüşle açtı. Gram altını, çeyrek altını olan yatırımcılar ve vatandaşlar hemen göz atın. Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar yükseldi? İşte son dakika altın fiyatları 6 Ağustos 2022...

Altın fiyatları gümbür gümbür artıyor! 1 gram altını olan bile hemen baksın! 29 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcının ve vatandaşın gözü kulağı ise güncel altın fiyatlarında. Peki 29 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? İşte 29 Temmuz altın fiyatları...

Altında son dakika! Altın fiyatlarında neler oluyor? 1 gram bile altını olan hemen baksın! 25 Temmuz 2022 altın kuru...

Haftanın ilk gününde altın fiyatları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Peki 25 Temmuz 2022 altın ne kadar? 1 gram altın kaç TL? Altın düşecek mi? İşte altın kuruna ilişkin tüm detaylar...

Altın fiyatlarında son dakika! Altın yükseldi mi? 1 gram bile altını olan hemen baksın! 23 Temmuz 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları dalgalı seyretmeye devam ediyor. Milyonlarca yatırımcının gözü kulağı son dakika 2022 altın fiyatlarına döndü. Peki 1 gram altın kaç lira? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 23 Temmuz 2022 altın fiyatları son durum...

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak uyardı: 'Altın koptu gidiyor! Pazarlık yapmadan altın almayın' 

Altın fiyatları yeniden yükseliş trendi yakalamaya başladı. Fiyatların yükselmesiyle birlikte uzmanlar ucuz altın alma tavsiyelerinde bulundu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak kuyumcuyla pazarlık yapın dedi.

Ünlü ekonomist 'Altın Çağı' başlıyor dedi ve tarih verdi! Altında oyuna gelmeyin! Altını olan zengin olacak!

Altın fiyatlarının bir düşüp bir yükselmesinden sonra vatandaşlar ve yatırımcılar gözlerini analistlerin açıklamalarına çevirdi. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altında düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatları çakıldı! Yatırımcı karar kara düşünüyor! Altın bugün ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 altın fiyatları... 

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılarının gözü kulağı ise altın fiyatlarındaki son gelişmelerde. Peki bugün altın ne kadar? Gram altın kaç TL? işte 20 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Dünya şu anda bunu yapıyor! Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı!

Altın ve dolar yatırımcıları kurdaki dalgalı seyirden sonra telaşla nasıl zarar etmeden yatırım yapabiliriz? Diye düşünmeye başladı. Bu soruya en dikkat çeken cevap ise altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte Memiş'in açıklamaları...

Altında şok fiyatlar! Her şey değişti, gören inanamıyor! 1 gram altını bile olan hemen baksın! 17 Temmuz 2022 altın...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın 17 Temmuz 2022, çeyrek altın 17 Temmuz 2022...

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Düğün yapacak ve altın alacaklar için kazandıracak tavsiye! Her şeyi bilen İslam Memiş açıkladı! Bu seviyelerde alın...

Vatandaşların ve altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte Memiş'in çok konuşulacak açıklamaları...

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Haftanın son işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararıyla oranın 14 seviyesinde sabit tutulması ardından altın fiyatlarında hareketli grafik devam ediyor. Gram altın güne yüzde 0,11 artışla başladı. 24 Haziran 2022 canlı altın fiyatları...

Fırladı! Altın yatırımcısının ağzı kulaklarında! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022

Milyonlarca yatırımı ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini gören altın yatırımcısının ağzı kulaklarında. Peki gram altın, çeyrek altın, 22 ayar atın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altında ters dalga! Fiyatlar düşüyor! Altın yatırımcıları hemen bakın! 7 Kasım Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hafta düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareketine bugün de devam eden altının ons fiyatı 1972 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım, tam Ata altın ne kadar oldu? 7 Kasım Salı altın fiyatları.

altın artacak mı Haberi

altın artacak mı

Altın fiyatları, geçtiğimiz hafta 1700 doların altına gerilemesinden sonra güçlü gelen ABD tarım dışı istihdam verilerinnden sonra Fed’in agresif faiz artışlarına devam edeceğine dair endişelerin yoğunlaşmasıyla Asya’da düşüşüne devam etti.

Yatırımcılar tarafından en güvenli lşman olarak görülen altın geçtiğimiz hafta Temmuz ayından bu yana en büyük haftalık yükselişini kaydetmişti.

Altın, işsizlik maaş başvurularını gösteren ABD verileri sonrası güvenli varlıklara talebin azalmasından önce daha büyük bir haftalık yükseliş hazırlığı içindeydi.

Cuma günü gelen tarım dışı istihdam verileri, işsizlik oranının tarihi en düşük seviyelere dönmesi ile birlikte güçlü bir iş gücü piyasasına işaret ederek Fed’in şahin bir para politikası yolunda devam edeceği olasılığını güçlendirdi. Açıklanan verilerden sonra dolar ve tahvil getirileri yükselerek altın üzerinde baskı yarattı ve değerli metal altın yüzde 1,3 değer kaybetti.