25 / 04 / 2024

altın fiyatları gram

altın fiyatları gram

Spot altın geçtiğimiz hafta 1739 dolara yükselirken gram altın 1035 TL seviyesini geçti. Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı. Kimse düşüş beklemiyordu. Yatırımcıların aklı çıktı. 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında bir ilk! Görenlerin aklı çıktı! Yastık altında altını olanlar acil bakın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları 27 Eylül Salı  günü yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Ons altın dün 1626  dolara kadar gerilerken altın fiyatlarında bir ilk yaşandı. Altın 2,5 yıl aradan sonra bu kadar geriledi. İşte 27 Eylül 2022 altın fiyatları…

Altının başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün altının başkentinde altın fiyatları kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar için kırmızı alarm! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından rakip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları resmen toz duman oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. Yatırımcılar ise bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? Sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 21 Eylül 2022 altın fiyatları…

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

Altın fiyatları toz duman oldu! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatları bugün resmen toz duman oldu.  Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları resmen fırladı! 1 gram altını olanlar hemen bakın! Yatırımcılara müjde! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları bugün de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün fırladı. Yatırımcılara müjde! Elinde 1 gram altını bile olan hemen buraya baksın! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından merak ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altında geri vites! Herkes altının yükselmesini bekliyordu! Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatlarında son dakika

Altın fiyatlarında son dakika rakamları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Haftanın işlem gününe yükselişle başlayan altın fiyatları kapanışta düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatlarında son dakika 20 Haziran 2022...

Altın fiyatları yükseliyor! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar dikkat! Son dakika altın fiyatları 16 Haziran 2022

Altın fiyatları Fed'in faiz kararının ardından bugün tekrar yükselişe geçti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne ? İşte son dakika 16 Haziran 2022 altın fiyatları....

Kuyumculardan altın ve gümüş itirafı! Yastık altında hiç bir şey kalmadı

Kuyumcular, yatırımcıların yastık altındaki altınlardan sonra gümüşleri de satmaya başladığını söyledi...

Altın fiyatları endişe yaratıyor! Gram altın düştü! İşte 10 Haziran 2022 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları güne yatay seviyede başlarken gün içerisinde düşmeye başladı. Yatırımcılarının gözü önünde resmen eriyen gram altın yatırımcıları üzdü. Peki gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları canlı...

4 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları! Gram altın 4 lira arttı!

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın fiyatları nisan ayının ilk haftasına düşüşle başladı. Gram altın şu dakika 915 lira seviyesinde işlem görürken diğer altın çeşitleri kaç lira oldu? İşte son dakika altın fiyatları...

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın  2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor. İşte 15 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, tam altın bugün ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Ons altın bugün 2025 dolardan işlem görüyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 6 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

altın fiyatları gram Haberi

altın fiyatları gram

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen altın fiyatları cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile geriledi.

Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, yarın açıklanacak olan FED tutanakları ve Perşembe günü açıklanacak olan enflasyon rakamlarından dolayı aşağı yönlü hareket ediyor.

Bugün Ons altın 1665 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1000 TL  altına geriledi.  Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 9 EKİM 2022?
Alış fiyatı: 998,89 TL
Satış fiyatı: 1.014,98 TL

ÇEYREK ALTIN 11 EKİM 2022 FİYATLARI
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.633 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.653TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.624 TL
Eski çeyrek...