29 / 03 / 2024

altın fiyatları ne kadar oldu

altın fiyatları ne kadar oldu

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatları hafta sonunda ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı!

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe ons altının etkisiyle hafif yükselişle başladı. Dolar kurundaki anlık dalgalanmalar ons altını ve ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

7 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatları, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalardan itibaren devam eden düşüş yerini yükselişe bıraktı. Altın fiyatlarında bugün yukarı yönlü bir hareketlilik yaşanıyor.

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Yeni haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları ons altındaki yükselişe paralel olarak güne yükselişle başladı. Gram altın bugün kritik seviyeyi aşarak 500 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları yeni haftaya, geçen haftaki kapanışa göre yatay başladı. Gram altın bugün 499 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz haftalardan bu yana gram altında dalgalanma devam ediyor. Gram altın haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Gram altındaki yükselişe paralel olarak çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altında da yukarı yönlü hareketlilik gerçekleşti.

1 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Yatırımcılar tarafından altın fiyatları merak ediliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı altın fiyatları yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da en düşük gram altın 496 lira, en yüksek cumhuriyet altını 3.329 liradan işlem görüyor.

Bu dönemde altın almalı mı, satmalı mı?

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yaz aylarına girilmesi ile birlikte dünyada ve yurt içinde piyasalarda hareketliliği artırdı. Altın fiyatlarında aşağı yönlü hareket devam ediyor. Peki bu düşüş ne zamana kadar sürecek yatırımcılar bu dönemde altın almalı mı satmalı mı?

Son dakika haberi! Altın fiyatları düşüşe geçti!

Alın fiyatları son dönemdeki yükselişi ile dikkatleri üzerine çekerek yatırımcılar ve yatırım yapmayı düşünenler tarafından sıkı takip ediliyor...

28 Haziran 2021 altın fiyatları!

Ons altın yeni haftanın ilk işlem gününde, 1.775 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar tarafından, kapalı çarşıda altın fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya başlandı. Gram altın bugün 498 lira, cumhuriyet altını ise 3.358 liradan satışa sunuluyor.

25 Haziran 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları son haftalarda ciddi düşüş yaşarken, haftanın son işlem günü yükselişe geçti. Altının ons fiyatı, 1.779 dolardan işlem görürken kapalı Çarşı'da gram altın 497 liradan, cumhuriyet altını ise 3.348 liradan işlem görüyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları düşüyor!

Altın piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altın, ons altının etkisi ile aşağı yönlü seyrediyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Kritik döneme girildi!

Altın fiyatlarında son zamanlarda gerçekleşen dalgalanmalar yatırımcılar ve milyonlarca vatandaş tarafından sıkı takip ediliyor. Altının gramı kritik seviyenin altında işlem görüyor. Altın almak isteyenler "Altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor...

23 Haziran 2021 altın fiyatları!

Yatırımcılar, altın fiyatlarını anlık olarak takip etmeye devam ediyor. Yeni haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları aşı ile ilgili çıkan haberler sonrasında düşüşe geçti.

Uzmanlar açıkladı: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Haziran ayı altın piyasası için en kritik aylardan biri. Altın fiyatları haziran ayında hareketliliğini artırdı. Binlerce altın yatırımcısı altın fiyatlarındaki bu hareketliliğin yönünün ne tarafa olacağını merak ediyor...

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

altın fiyatları ne kadar oldu Haberi

altın fiyatları ne kadar oldu

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Dünya ve yurt genelinde yaşanan hareketlilik altın fiyatlarını da etkiledi. 

FED KARARI SONRASI DÜŞÜŞ

Merakla beklenen FED kararı sonrası altın fiyatlarında düşüş yaşanırken, altının onsu 1906 dolara kadar inmişti. Altının onsu yeni güne yüzde 0,04 artışla başlarken 1920 liradan başladı. 

Yine yatırımcıların yakından takip ettiği ve arattığı gram altın bugün güne yüzde 0.17 artışla 918,75 liradan başlarken başlarken yarım altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar oldu? 

İşte yatırımcıların gözdesi olan gram altın, çeyrek altın ve tam altın fiyatları 20 Mart 2022...

GRAM ALTIN KAÇ TL? 
Altın alış fiyatı: 907,96 TL
Satış fiyatı: 918,75 TL

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?
Yeni çeyrek altın alış fiyatı: 1,486 TL
Yeni çeyrek...