27 / 04 / 2024

Altın fiyatları ne kadar

Altın fiyatları ne kadar

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yarın açıklanması beklenen ABD  eylül ayı enflasyon verilerinin ardından altın piyasasının nasıl tepki vereceği ise merak konusu… İşte detaylar…

Altını fed korkusu sardı! Gram altında şok eden gelişme! Altın fiyatlarında son durum 13 Haziran 2022...

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatlarında dalgalanmalar şimdiden başladı. İşte son dakika canlı altın fiyatları 13 Haziran 2022...

Altın sessizliğe büründü! 1 Haziran 2022 altın fiyatlarında son durum merak ediliyor! İşte güncel altın fiyatları

Altın fiyatları mayıs ayında yüksek seviyelere ulaşırken haziran ayında düşmeye başladı. Altın fiyatlarını yakından takip edenler son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 altın fiyatlarında son durum...

Gram çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatı son revize edilen verilere göre Mayıs ayının en düşük seviyesine ulaştı. Yatırımcıların faiz oranlarındaki artış beklentisiyle yöneldiği altın fiyatlarında düşüşler yaşanırken, rakamlar piyasa tahminlerinin çok altında gerçekleşti. Peki 16 Mayıs 2022 gram, çeyrek altın fiyatları ne kada

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?

Altın piyasası bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim yerini ateşkes görüşmelerine bırakması ve Rusya'ya yaptırımların artması yönündeki son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatları son ibir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?

Altın fiyatları yön değiştirdi! Gram altın bugün 8 lira yükseldi! 30 Mart 2022 altın fiyatları...

Ons altın güne 1925 dolardan başlarken gram altın bugün yükselişe geçti. Yeni güne yüzde 1,95 artışla başlayan altın, birikim yapmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 30 Mart 2022 altın fiyatları...

Gram altın bugün 5 lira kazandırdı! 21 Mart 2022 altın fiyatları!

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira oldu?

Gram altın gitti, yarım gramlık altın geldi!

Son zamanlarda yaşanan altın fiyatlarındaki yükseliş vatandaşların alım gücünü etkiledi. Düğün sezonun açılması ile birlikte takı takmak isteyen vatandaşlar çeyrek altın yerine gram altını tercih ederken, şimdi ise gram altından vazgeçerek yarım gramlık altına yönelmeye başladı.

Altın fiyatlarında son durum!

Üst üste artışın yaşandığı gram altın, yatırımcısının memnun etti. Dolar kurunda yaşanan yükselişle paralel oranda değerlenen altının gram fiyatı, 491,9 lira oldu.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın bir hafta önce 3 ayın zirvesine ulaşarak dövizin önüne geçti ve bu hafta da yükseliş eğilimini sürdürdü. Altının ons fiyatı bin 830 dolara yükselmesi altın yatırımcılarını sevindirdi.

10 Mayıs 2021 güncel altın fiyatları!

Geçen hafta 3 ayın zirvesine çıkan ve alıcılarını heyecanlandıran altın fiyatları, bu haftanın ilk işlem gününe de yükselişle başladı. Gram altın 487,8 lira seviyelerinde satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altının ons fiyatındaki yükselişle değer kazanan gram altın yeni güne yükselişle başladı ve 480 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Altın fiyatlarındaki yükseliş ne kadar sürecek?

Tarihi rekora ulaşmasının ardından 400 liranın altına düşen gram altın yeniden artışa geçti. Peki önümüzdeki dört-beş ay için gram ve ons altında yükseliş sürecek mi? Özellikle gram altın yeniden 500 liranın üzerini görür mü? İşte tüm merak edilenler...

Altın fiyatları kafa karıştırmaya devam ediyor!

Altın fiyatları kafaları karıştırmaya devam ediyor. Son günlerde altın maliyetinde yaşanan anlık başkalaşımlar bir hayli şahsın kafasında sual işaretine neden olmaya başladı. İşte altın fiyatlarında son durum ve altın tahminleri...

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

Kuyumcularda 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi alışverişler hızlandı, bütçelerine göre altın ürünler, küpe, kolye ve bilekliklere yoğun talep gösteriyor.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Altın fiyatları ne kadar Haberi

Altın fiyatları ne kadar

Altın piyasasında yaşanan gelişmelerin ardından, vatandaşlar yatırım yapmak için her gün altın fiyatlarını araştırır oldu.  Geçtiğimiz ay düşen altın fiyatları nedeniyle uzmanlar altın almanın zamanı demiş ve vatandaşlar yatırım için altını seçmişti.

Piyasada yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler, yarın ABD’den gelecek açıklamalara çevrildi. ABD, geçen hafta piyasaların beklediği istihdam verilerini açıklamış ve ekonomik aktivitenin güçlü kaldığı görülmüştü.

Peki, gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek bugün ne kadar 12 Ekim? İşte detaylar…

GÖZLER ABD’DEN GELECEK AÇIKLAMADA

Ancak ABD’den yarın Türkiye saati ile 15.30'da açıklanacak enflasyon verileri para politikasının seyri açısından önem taşıyor.

Gerçekleştirilen son üç toplantıda 75 baz puan faiz artışına giden Fed'in, enflasyonda önemli bir gerileme gözlenmemesi halinde kasımda da aynı büyüklükte bir adım atmasına kesin gözüyle...