19 / 04 / 2024

altın fiyatları ne olacak

altın fiyatları ne olacak

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları yerle bir oldu. Altın fiyatlarındaki düşü sonrasında yeni rakam verildi. 

Enflasyonda 40 yılın zirvesi görüldü; altın çakıldı, dolar fırladı

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarının merakla beklediği son dakika haberi geldi. ABD enflasyon verileri açıklandı. Veriler sonrasında dolar fırlarken altın çakıldı. Piyasalarda son durum...

5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak

Altın fiyatları güçlü doların baskısı ve merkez bankalarının sıkılaşma politikalarından dolayı 5 gündür düşüyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı 4 saat sonra kritik gelişmeden sonra belli olacak.

Altın yatırımcılarının gözü kritik gelişmede! Yarın dananın kuyruğu kopacak...

Geçtiğimiz hafta 1.729 dolar seviyesine kadar çıkan Ons altın, ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesi tekrar düşüşe geçti. Yarın açıklanması beklenen Fed tutaklarının altın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor. Yarın dananın kuyruğu kopacak..

Altın fiyatlarında şahin Fed baskısı

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta beklentilerden yüksek gelen tarım dışı istihdam verilerinden sonra Fed'in şahin faiz artışlarına devam edebileceği endişeleriyle 1700 doların altına düşerken bu hafta Asya piyasalarına da düşüşle başladı.

Altın için çıldırtan rakam resmen açıklandı! Ezber bozuluyor! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1.614 dolara kadar geriledikten sonra  bu hafta 1.730 dolara yükseldi. Herkes altın fiyatlarının yükseleceğini düşünürken, altın için yatırımcıları çıldırtacak rakam açıklaması geldi. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu...

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Gram altın birden 500 TL yükselecek! Uzman isimden hiç duyulmamış tahmin geldi! Net tarih verildi! Herkes hazır olsun

Altın fiyatlarını merakla takip eden yatırımcıları şaşkına çeviren son dakika altın açıklaması uzman isimden geldi Gram altının birden 500 TL artacağını söyleyerek net tarih verdi. Hazır olun o gün geliyor.

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ederken ons tarafında büyük bir sıkışma olduğu görülüyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan pişman olur

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar '' elimizdeki altınları bozduralım mı? '' sorusunun yanıtını merak ederken net cevap şimdi geldi...

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor.

Altın için beklenen rakam açıklandı! O tarihte altın fırlayacak! Rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yatırımcılar ise gergin bekleyiş içerisinde altın fiyatlarının yükseleceği günü merakla bekliyor.

Son dakika...Altın için dehşete düşüren rakam şimdi açıklandı! Yatırımcıların gözleri yerinden fırladı

Altın fiyatları yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ederken dünyaca ünlü analistlerden son dakika altın tahmini geldi. 

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için 15 gün sonrası işaret edildi. Altında fırtına değil tsunami geliyor.

Altın fiyatlarında 5 hafta aradan sonra bir ilk! Bu rakamlar görenlerin aklını alacak! Herkes acil baksın

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları 5 hafta aradan sonra bier ilk yaşanıyor. Bu rakamlar görenlerin aklını alacak...

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

altın fiyatları ne olacak Haberi

altın fiyatları ne olacak

Piyasalarda gözler ABD’den gelen ekonomik verilerde. Geçtiğimiz haftalarda ABD’de imalat sanayi PMI verilerinin beklentilerin altında gelmesiyle birlikte altın fiyatları yükselişe geçmişti.  Ancak ABD’de tarım dışı istihdam verisinin beklenenin üzerinde gelmesi ile altın piyasası yeniden baskı altında kalmıştı. Altın fiyatları yerle bir olurken, altın fiyatları için yeni rakam verildi. İşte son dakika altın gelişmesi...

GRAM ALTINDA SON DURUM

Gram altın fiyatı, geçtiğimiz haftayı sert düşüşle kapattı. Pazartesi gününe 1695 dolardan başlayan ons altın  bugün 1647 dolara kadar geriledi.

Geçtiğimiz haftaya 1013 liradan başlayan gram altın ise 983 lira seviyesine kadar düştü. Geçen hafta genel olarak düşüşünü sürdüren altın fiyatları perşembe günü ABD enflasyonu sonrası aşağı yönlü seyrini artırdı. ABD’de tüketici fiyatları eylül ayında yüzde 8.2 oranında  yükselişe geçti.

ALTIN YORUM

IKON Menkul analistleri tarafından...