24 / 04 / 2024

altın yükselir mi

altın yükselir mi

Altın, Fed'in agresif sıkılaştırma politikasını sürdüreceğine ilişkin değerlendirmeler ve yatırımcıların resesyon endişelerinin ardından dolara yönelmesiyle üç haftanın en düşük seviyesini korudu. İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Ünlü bankadan altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama! 1 gram bile altınınız varsa şimdi bakın! Kabus devam edecek mi?

Altının ons fiyatı da düşüş eğilimini üst üste üçüncü haftaya taşıdı ve yüzde 1,7 azalışla 1.712 dolara kadar düştü. Altın yatırımcıları tedirgin olurken, değerli metalle ilgili ünlü bankanın analizlerinden kritik açıklama geldi. Peki altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Altında deprem durmuyor! Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? 

Sıkılaştırma politikalarında gerilim sürerken, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği ve yatırımcıların gözünde yeniden değerlenip değerlenmeyeceği merak ediliyor. Peki Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti! 

Son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki altın yükselir mi? Ons altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında 5 hafta sonra bir ilk! Gram altını gören gözlerine inanamadı! Altın düşüyor mu? Şimdi bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararı, dolarda yaşanan artış derken altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Peki altın fiyatları düşüyor mu? İşte altındaki son durum...

Altın ve dolarını bozduran İslam Memiş'ten flaş pazartesi uyarısı! Hemen bunu alın!

Altını olanlar ne yapmalı? Altın düşecek mi, yükselecek mi? Döviz almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen ayrıntılar ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in konuyla ilgili çarpıcı açıklaması...

Altını olanlar karlı çıkacak! Gram altın tam gaz geliyor! İşte o tarihler! 

Altın fiyatlarındaki hareketlilik hız kesmiyor. Yaptığı altın tahminleri ile sık sık gündem olan araştırmacı yazar Haluk Özdil, Eylül ve Ekim ayında gram altının yükseleceğine dikkat çekti. 

Altında neler oluyor. Ons altın durdu gram koptu gidiyor

Dolar ve dünya piyasasındaki dengesizliğin yavaşlattığı altında bugün ons altın yükselişe ara vererek değer kaybederken gram altının fiyatı yükselişine devam etti. Gram altının fiyatı gün içinde 969 lirayı gördü. Ons altın ise bugün yüzde 0,46 oranında düşüş yaşadı.

Altın yatırıcısı hop oturup hop kalkıyor. Altın haftayı nasıl kapattı işte altında son durum

Haftayı toparlanarak geçiren altın yükseliş trendine girdi. Altının gramı ise 948 lira seviyesine dayandı. Altının ons fiyatı ise bin 845 doları gördü. Altın dolardaki ve ons altın fiyatlarındaki hareketlenmenin etkisiyle önümüzdeki günlerde de yükselişe devam edecek gibi görünüyor.

Altın yükselir mi, düşer mi? Uzman isim açıkladı…

Altın fiyatlarındaki yükselişlerle ilgili açıklamalarda bulunan ekonomist ve finans uzmanı Murat Özsoy, Rusya-Ukrayna savaşının devam etmesinden dolayı ons altın fiyatlarında bir düşüşün beklenmemesi gerektiğini vurguladı. Özsoy, gram altın için de değerlendirmelerde bulundu.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi?

Son dönemde sıkılaştırılmış para politikalarının sonucu ile faiz oranları yükseldi. Peki, Konut kredilerinde faizler ne durumda, daha da yükselir mi? İşte tüm merak edilenler...

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Altın fiyatları için şok rakamlar geldi: Finans kuruluşu bomba rakamı verdi! Altını olan herkes hemen baksın!

Altın fiyatlarının yönü merakla araştırılıyor. Peki uzmanlar altında neler bekliyor? Ons altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Gram altın yıl sonunda tam 2 bin TL olacak! Uzmanlar tek tek açıkladı: Altın, dolar, borsa yükselecek mi? 

Altın, dolar, borsa ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki gram altın, dolar ve borsa yılın geri kalanında nasıl seyredecek? İşte ayrıntılar...

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

altın yükselir mi Haberi

altın yükselir mi

Altın, Fed'in agresif sıkılaştırma politikasını sürdüreceği ve yatırımcıların güvenli varlık için tekrar dolara sığınmasına sebep olabilecek bir resesyonu tetikleyebileceği spekülasyonları ile üç haftanın en düşük seviyesinde kaldı. 

Spot piyasada altının onsu 1.623 doların altını test ederken; doların sene içinde yeniden güçlenmesi, altının senelik zirveden yüzde 20 değer kaybetmesine neden oldu. 

Peki altın fiyatları yükselir mi düşer mi? Altın değerlenecek mi? İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari Çarşamba günü gerçekleştirdiği  açıklamada, politika faizinin yüzde 4,5 ile 4,75 arasına yükseltilmesine rağmen çekirdek enflasyonun hızlanması halinde Fed'in sıkılaşmayı sürdürebileceğini belirtti. Bu açıklamayla dolar ve tahvil getirileri yükselişe geçti.

"Bankacıların enflasyonu düşürmek için daha yüksek faizlere ihtiyaç duyulduğuna dair retoriği sürerken Fed yetkililerinden gelen şahin yorumlar...