24 / 04 / 2024

Altına dayalı kira sertifikası

Altına dayalı kira sertifikası

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraçları ile tarihi bir rekora ulaşıldığını açıkladı....

Hazine'den altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığınca kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapıldı...

Hazineden altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, "Doğrudan satış yöntemiyle 8 ton 10 kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirildi" şeklinde açıklama yaptı...

Altına dayalı kira sertifikası ihracına rekor talep!

Hazine ilk defa kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı. Hazine’nin yaptığı altın tahvili ihracına rekor miktarda talep geldi.

Kuveyt Türk altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek!

Kuveyt Türk, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve bireysel yatırımcıların tasarruflarının kazanca dönüştürülmesi amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek...

Altına dayalı kira sertifikası Pazartesi başlıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "5 banka aracılığı ile pazartesi günü başlayacak altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ile, vatandaşlarımız hem kendileri kazanacak hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacak" dedi...

Hazine kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine finansman araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanının genişletilmesi için 10 Eylül tarihinden itibaren kira sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı gerçekleştirecek.

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları bitiyor!

Hazine Müsteşarlığı tarafından ihraç edilen altına dayalı kira sertifikasında başvurular bugün bitiyor..

Altına dayalı kira sertifikası 4. etap başvuruları başladı!

Fiziki altını bulunan bireysel yatırımcılar, getiri sağlayarak yastık altındaki altınlarını ekonomiye kazandırılmları için Ziraat Bankası'na müracaat edebiliyor..

Altına dayalı kira sertifikası 3. etap başvuru tarihleri 2018!

İlk iki etap başvurularının alındığı Altına dayalı kira sertifikasında 3. ve 4. etap başvuruları da alınacak. İşte altına dayalı kira sertifikası 3. etap başvuru tarihleri 2018..

Altına dayalı kira sertifikası 1. etap başvuruları bitiyor!

26 Mart'ta başlayan altına dayalı kira sertifikası 1. etap başvuruları bugün sona eriyor. Başvurular Ziraat Bankası'na yapılabiliyor...

Kira sertifikası ile altın kaynakları ekonomiye kazandırılacak!

Başbakanlık Hazine Müsteşarı Çelik, "Altın tahvil ve altına dayalı kira sertifikası uygulamalarımızla da zaman içinde bu yastık altındaki altın kaynakları ekonomiye kazandırma noktasında çalışmalarımız mevcut." dedi.

Altına dayalı kira sertifikasında son etap başvuruları başladı!

Hazine Müsteşarlığı tarafından ihraç edilen altına dayalı kira sertifikasında son etap başvuruları bugün başladı. Başvurular 4 gün içinde kabul edilecek..

Altına dayalı kira sertifikası ile her iki taraf da kazanacak!

Hazine Müsteşarlığı tarafından geliştirilen "faize dayalı altın sertifikası" ve "kira getirisi sağlayan altına dayalı kira sertifikası" ile yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılıyor. Uygulamada son etap başvuruları yarın başlıyor..

Altına dayalı kira sertifikasında 3. etap başvuruları bitiyor!

Toplamda 4 etap halinde başvuruları kabul edilen altına dayalı kira sertifikasında 3. etap başvuruları bugün bitiyor..

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştireceğini duyurdu.

Hazine, altına dayalı kira sertifikası ihraç etti!

Geçtiğimiz gün 2,5 milyar dolarlık kira sertifikası ihracı yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

Hazine, altına dayalı kira belgesi ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 6 ayda bir yüzde 1,15 kupon ödemeli 8.693 kg altın karşılığı Altın Tahvili ve 6 ayda bir yüzde 1,15 kira ödemeli 9.827 kg altın karşılığı Altına Dayalı Kira Belgesi ihracı yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 24 Mart 2021 valör tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapacak...

Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılarla ilgili altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı tamamlanacak.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, doğrudan satış yöntemi ile altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Kurumsal yatırımcılara altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Borsa İstanbul (BIST) Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) üyesi bankalara doğrudan satış yöntemiyle altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik olarak altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 8 bin 707 kilogram altın karşılığı altın tahvili ve 6 bin 772 kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılar için altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Altına dayalı kira sertifikası Haberi

Altına dayalı kira sertifikası

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikalarında başarıya ulaşıldığını ve 82.3 ton altının ekonomiye kazandırıldığını belirtti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre;  Bakan Albayrak bu sayede hem dış finansman ihtiyacı hem de finansmandaki faiz yükünün azaldığını belirtti.

Bakan Albayrak'ın açıklaması şöyle:

Hazine 6 Kasım'da kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!