19 / 04 / 2024

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Solfasol Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Konut alım satımları mercek altında! Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni adım!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından şehirlerde “Ön Tespit ve İzah Değerlendirme Komisyonu” ismi altında bir birim oluşturuldu ve konut alıp satanlara yazı yollandı. 

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları Haberi

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları

Yaklaşık 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları’nda 136 anahtar sahibini buldu. 5 blok ve 474 daireden oluşan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları’nda bulunan 2+1 ve 3+1 daireler hak sahiplerine bir bir teslim edildi.


“BAŞKAN TİRYAKİ’YE DUACIYIZ.”

Altındağ Belediyesi’ne gelerek imzalarını atan hak sahipleri, Başkan Tiryaki’ye duacı olduklarını söyledi. Dönüşümün herkes tarafından takdir topladığını ifade eden hak sahipleri, Başpınar Toplu Konutları’nın Ankara’daki en modern yapılardan biri olduğunun altını çizerek, bu bölgede daire sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını da sözlerine eklediler.


“ALTINDAĞ’I ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Başkan Tirkayi de, “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ’da insanlar bize güveniyor. Artık vatandaşlar mahallelerine yıkımın gelmesini...