27 / 04 / 2024

altındağ belediyesi kentsel dönüşüm

altındağ belediyesi kentsel dönüşüm

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Türkiye'deki tüm yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak yatırımcıların ve yatırımların önünü açacak bir karara imza attı.

Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm sırrı!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Altındağ Belediyesi, Bosnalı başkanlara dönüşümü anlattı!

Altındağ Belediyesi, Bosna Hersek'ten gelen belediye başkanları heyetine kentsel dönüşüm tecrübelerini aktardı.

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri neler olacak?

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin fiziki yapısını değiştiriyor. Belediye, aynı zamanda sosyal ve kültürel yapıyı değiştirmek için projeler üretiyor. Altındağ: "Her Mahalleye Bir Kütüphane" projesi hayata geçirilecek

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları örnek oluyor!

Altındağ'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve restorasyon projeleri tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar çeşitli sempozyum ve kongrelerde örnek olarak gösteriliyor...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

altındağ belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

altındağ belediyesi kentsel dönüşüm

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında Altındağ'da yapılan inşaat sektörü yatırımlarına destek olmayı sürdürüyor. Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre, Altındağ Belediye Meclisi ilçe bazında bazı bölgelerde uygulanan yatırımcıdan ücret almama ya da hafriyat desteği gibi kararları genişleterek üç ay boyunca Altındağ'a yatırım yapan sektör temsilcilerinden herhangi bir ücret talep etmeyecek. Böylelikle Altındağ Belediyesi Meclisi tarafından alınan 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu'nun 97. Maddesi kapsamında tüm müteahhitlerin önü de açıldı. Altındağ Belediyesi'nin aldığı bu karar yapılaşma konusunda parsel hissedarları ile müteahhitlere kolaylık sağlayacak ve ilçe bazındaki yapılaşma taleplerini daha çok artırmış olacak.

Altındağ Belediyesi'nin aldığı bu kararın Türkiye'de bir ilk olduğunu söyleyen Başkan Veysel Tiryaki ise şöyle konuştu:

"Türkiye uzun bir süredir ekonomik bir saldırı altında. Döviz üzerinden gerçekleşen bu saldırıyı Cumhurbaşkanı...