26 / 04 / 2024

Altındağ çarşı açılışı

Altındağ çarşı açılışı

ALTINDAĞ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri'nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 'Düğün Sarayı ve Çarşı' projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altındağ çarşı açılışı Haberi

Altındağ çarşı açılışı

Karapürçek Mahallesi'ne yapılan Düğün Sarayı 'Zümrüt' ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta dükkân, 1'inci ve 2'nci katta ise farklı büyüklüklerde 2 adet düğün salonu bulunuyor. Mahalledeki vatandaşlar gibi Altındağ'ın tüm mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen Karapürçek Mahallesi “Zümrüt Düğün Sarayıö Altındağ'a güneş gibi doğacak. İlk bakışta fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ'da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.


Doğantepe Mahallesi'ne yapılan Safir Düğün Sarayı, mimarisi ile göz dolduruyor. Modern bir tarzla tasarlanan tesis, iç dekorasyonunda ise modern ve klasik çizgileri birleştiriyor. Fuayesinden, gelin ve damat odalarına, 400 kişilik salondaki detaylara kadar her şey ihtişamıyla gözleri kamaştırıyor. Dev tesisin alt...