19 / 04 / 2024

Altındağ düğün sarayı

Altındağ düğün sarayı

ALTINDAĞ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri'nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 'Düğün Sarayı ve Çarşı' projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.

Altındağ'da 4 farklı mahallede çarşı ve düğün sarayı inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Gram altında aceleye gerek yok! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı

Altın fiyatlarında dönüm noktası. Sürprizlere açık olunması gereken döneme girildi. Finans Analisti İslam Memiş, savaş zamanında en ucuz yatırımı ve tarih vererek gram altının geleceği seviyeyi verdi.

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Altın alacaklar dursun! Altın kahini İslam Memiş altında düşüş için tarih verdi

Analistler ve altında genel olarak uzmanlar yükseliş tarihi veriyordu ancak bu sefer altın kahini düşüş tarihini verdi.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Altını bilen adam İslam Memiş gram altında dün görülen 1.300 TL seviyesinden sonra 'artık bu rakamı konuşacağız'' diyerek yeni rakamı açıkladı.

Altında bombanın bombası tarihi verildi

Altın ve para piyasalarında neler olacağı vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor. Altında kritik tarih de verildi. İşte altın almayı planlayan vatandaşları ilgilendirecek detaylar...

500 bin liranın altında 16 otomobil kaldı! Tek tek sıralandı

Türkiye'de 400 bin TL’nin altında sadece 3 adet araç bulunurken 400-500 bin TL’nin arasında 13 adet otomobil kaldı. Ortalama fiyat ise 459 bin TL olarak karşımıza çıkıyor. İşte 500 bin TL'nin altında satın alınabilecek 16 otomobilin fiyatı...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! Sırayla bu rakamlar görülecek! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu

Altın fiyatları yükselemeye devam ederken, gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! ''Sırayla bu rakamlar görülecek'' diyen Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu! Hemen bakın...

Altındağ düğün sarayı Haberi

Altındağ düğün sarayı

Karapürçek Mahallesi'ne yapılan Düğün Sarayı 'Zümrüt' ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta dükkân, 1'inci ve 2'nci katta ise farklı büyüklüklerde 2 adet düğün salonu bulunuyor. Mahalledeki vatandaşlar gibi Altındağ'ın tüm mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen Karapürçek Mahallesi “Zümrüt Düğün Sarayıö Altındağ'a güneş gibi doğacak. İlk bakışta fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ'da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.


Doğantepe Mahallesi'ne yapılan Safir Düğün Sarayı, mimarisi ile göz dolduruyor. Modern bir tarzla tasarlanan tesis, iç dekorasyonunda ise modern ve klasik çizgileri birleştiriyor. Fuayesinden, gelin ve damat odalarına, 400 kişilik salondaki detaylara kadar her şey ihtişamıyla gözleri kamaştırıyor. Dev tesisin alt...