25 / 04 / 2024

Altındağ Gültepe

Altındağ Gültepe

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

Ankara Gültepe'de kentsel dönüşüm sancısı!

Ankara'nın Altındağ İlçesi Gültepe Mahallesi'nde mahalleli uyuşturucu çeteleri ile kentsel dönüşüm arasında sıkışıp kalmış. Kentsel dönüşüm hakkını kaybetmemek için yıktırılmayan boş evler, çetelerin meskeni oluyor.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Gram altın tam 1.300 TL olacak! Altında ipler o tarihte kopacak! Görmedim duymadım demeyin!

Geçtiğimiz  hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra düşüşe geçen altın fiyatları bu hafta değer kazanarak yükselişe geçti. Gram altın tam1.300 TL olacak! Altında ipler o tarihte kopacak! Görmedim duymadım demeyin!

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Euro/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euronun yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti! İşte altın fiyatları 4 Mart 2023!

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti... İşte altın fiyatları 4 Mart 2023... Hemen bakın...

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

Altında geri çekilmeler olacak diyen uzman isim rakam verdi! Bu rakamı görenlerin aklı başından gitti! 

Altın fiyatlarında yaşanan geri çekilmeler yatırımcıların kaybetmesine neden oldu. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altında geri çekilmeler olacak diyen uzman isim rakam verdi! Bu rakamı görenlerin aklı başından gitti!

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dönemlerde sert düştü. Rekordan rekora koşan gram altın ons altının gerilmesi ile değer kaybetti. Bugün ise altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları...

Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil baksın

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yartık altında 1 doları bile olanlar acil baksın.

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Altındağ Gültepe Haberi

Altındağ Gültepe

Doğantepe Mahallesi’nde güneş gibi parlayan çarşı ve düğün sarayı projesi tamamlandı. Tesisin alt katında hizmet verecek olan Yunus Market’in açılışı, Altındağlıların katıldığı bir törenle gerçekleşti. Marketin açılış kurdelesini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kesti. Açılışa Altındağlıların hayır duaları eşlik etti. Kısa bir süre sonra diğer bölümleri de hizmete girecek olan yatırım, Altındağlılar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.


“Bu çarşı büyük bir eksikliği ortadan kaldırdı.”


Başkan Tiryaki törende yaptığı konuşmada, Altındağ’daki gelişimin büyük bir hızla devam ettiğini, her geçen gün Altındağ’da yeni işletmeler açıldığını söyledi. Altındağ’daki dönüşümün herkes tarafından takip edildiğini dile getiren Başkan Tiryaki, bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını söyledi. Tiryaki, Doğantepe Mahallesi’ne yapılan çarşının büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını vurgulayarak “Yapılan bu çarşılar Altındağ’ın daha modern bir hale gelmesine...