19 / 04 / 2024

Altındağ Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Altındağ Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Altındağ’da Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı.Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor.

Altında beklenmeyen rüzgar geldi, gram altın birincilik tahtına oturarak rekor kırdı! 12 Temmuz 2023!

ABD'nin Haziran ayı enflasyon verisinin piyasa beklentilerinin altında kalması, altın fiyatlarını etkiledi. Altın gram fiyatı, tarihinde ilk defa ons tarafından desteklenerek 1640 TL seviyesine kadar çıkarak rekor kırdı.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Ahmet Ercan üzerine basa basa konuştu! Altında fırın, pastane, pizzacı olan binalara şok uyarı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerin ardından uzmanlardan peş peşe gelen uyarıları bir yenisi eklendi. Prof. Dr Ahmet Ercan, altında fırın, pastane ve pizzacı bulunan binalara çok önemli uyarıda bulundu.

Uzman isim açıkladı! Gram altında büyük iddia 1.140 TL olacak! 

Altında yatırım yapmak isteyeneler özellikle gram altının fiyatlarını merak ediyor. Herkesin kafasında aynı sorular var. Altın düşecek mi? Çıkacak mı? Ne kadar olacak? İşte detaylar...

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

Altın yatırımcısının bilmesi gereken 10 önemli nokta

Makro ekonomilerdeki diğer gelişmeler ışığında getirisi zayıflayan ve 2011 yılı rakamlarına geri dönen altında yatırımcıyı nasıl bir süreç bekliyor? Altının yıldızı tekrar parlayacak mı? İşte altın yatırımcısının bilmesi gereken 10 önemli nokta...

Gram altında o rakam açıklandı! Altını olanlara şok uyarı! Bakmadan hareket etmeyin!

Gram altında görülen sert hareketler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Altın yatırımcıları gram altının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Analistler altında yatırımcılara 12'den vurduracak tavsiyeyi verdi

Altın fiyatlarının yeniden rayına oturmasıyla birlikte analistler de yorumlarını sıklaştırdı. Analistler, altın alma imkanı bulunanların mutlaka çeyreğe yönelmesi gerektiğini, çünkü uzun vadede kazandıracak altın türünün çeyrek olduğunu ifade ediyor.

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Asgari ücrete ek zam açlık sınırının altında kaldı! Muhalefetten 'seçim' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Temmuz'da kamuoyuna açıkladığı yeni asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Asgari ücreti değerlendiren CHP, ypılan artışın yılın geri kalan zamanında milleti daha da sıkıntıya düşüreceğini söyleyip sandığı işaret etti.

Altında yatırımcıları endişelendiren gelişme

Altın yatırımcılarının ilgi odağında bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşmada olacak. Powell'ın yüksek enflasyon ve resesyona karşı ABD Merkez Bankası'nın nasıl bir yol izleyeceğine dair açıklama yapması beklentiler arasında.

Altındağ Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Haberi

Altındağ Karapürçek Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Karapürçek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastalarını bekliyor. Merkezin açılmasıyla sağlık hizmeti Ulubey, Önder, Hüseyin Gazi, Beşikkaya ve Karapürçek mahallelerinin ayağına gelmiş oldu.

Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 6 bin 100 metrekare kapalı alanda 3 kat üzerine kurulu. Merkez, 32 ünitte 18 diş hekimi ile hizmet veriyor. Hastalarına kendilerini özel hissettiren iki ünitli ve tek ünitli kliniklerde hijyenik, ferah ve huzurlu bir ortamda dolgu, diş çekimi, diş taşı temizliği, hareketli protez, protez tamiri gibi tedaviler yapılabiliyor. İlerleyen zamanlarda ise diğer tedavi alanlarının da hizmete dahil edilmesi planlanıyor.


“ŞU ANDA HASTANEMİZ HER BAKIMDAN HAZIR VE HASTALARINI BEKLİYOR”

Ankara’nın her tarafından ulaşımın kolay olduğu sağlık merkezi hakkında bilgi veren Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler...