29 / 03 / 2024

Altındağ kentsel dönüşüm projeleri 2017

Altındağ kentsel dönüşüm projeleri 2017

Altındağ ve Mamak’ın belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmelerin gündemi "kentsel dönüşüm" oldu.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Altındağ kentsel dönüşüm projeleri 2017 Haberi

Altındağ kentsel dönüşüm projeleri 2017

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre;  İki ilçenin sorunları üzerine yapılan görüşmenin ilk gündem maddesini Mamak ve Altındağ'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları oluşturdu.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Mustafa Tuna'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyarette başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere ilçemize dair bazı sorunlar üzerine istişarelerde bulunduk." diye açıklama yaptı. 

Tiryaki sözlerine şöyle devam etti "Görüşmenin ardından Başkan Mustafa Tuna ile daha detaylı bir toplantı yapma kararı aldık. Çok yakın bir zamanda tekrar bir araya gelerek Altındağ sınırlarında Büyükşehir Belediyesi'ni de ilgilendiren konularda toplantı yapmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Mamak Belediye...