19 / 04 / 2024

altındağ kentsel dönüşüm projeleri

altındağ kentsel dönüşüm projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Altındağ'da daire fiyatları 1 milyona yaklaştı!

Tamamı gecekondu olan ve bu gecekonduların fiyatı yaklaşık 10 bin TL olan Ali Ersoy’da daire fiyatları kentsel dönüşümle birlikte 1 milyon TL’ye kadar yükseliş gösterdi. 

Altındağ Türk - İş Blokları’nda son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle bir toplantı yaptı.Başkan Tiryaki, Türk – İş Blokları’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Altındağ'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan yıkım çalışmalarına belediye ekiplerince devam ediliyor.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Veysel Tiryaki: 40 binden fazla kaçak yapı yıktık!

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. Başkan Tiryaki, "Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Altındağ Ulubey'de 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ’da 45 binden fazla gecekonduyu, kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ulubey Mahallesi’nde 2 ay gibi kısa bir zamanda 650 gecekondunun yıkımına imza attı.

Altındağ Belediyesi 32 mahellede yıkım gerçekleştirdi!

Her yıl binlerce gecekondu yıkıp Altındağ'ın yeniden yapılanmasının önündeki en büyük engeli kaldıran Altındağ Belediyesi, 2015 yılında da yıkımlara ara vermedi.

Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleşti

Altındağ'da yıkımlar hız kazanacak!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel dönüşümün hızla ilerlediği ilçelerin başında gelen Altındağ'da ruhsat rekoru kırıldı. 2003 yılında 68 inşaat ruhsatının verildiği Altındağ'da 2014 yılında verilen inşaat ruhsatı sayısı 850'ye yükseldi.

Altındağlı müteahhitler kentsel dönüşüm için kolları sıvadı!

Altındağlı müteahhitler, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Altındağ'daki dönüşümün el ele daha hızlı tamamlanacağı ifade edildi. Veysel Tiryaki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Altındağ'da geniş çaplı yıkım gerçekleşti!

Altındağ'da geniş çaplı yıkım gerçekleşti. İlçeyi daha modern bir hale getirmek için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Altındağlı vatandaşlardan kentsel dönüşüme tam destek!

Altındağ'daki kentsel dönüşüm hareketi, son sürat devam ediyor. Altındağ ’ın her noktasında yıkımlarını sürdüren, kavgasız gürültüsüz yıkım gerçekleştiren Altındağ Belediyesi’ne, Altındağlı vatandaşlar da destek veriyor.

Altındağ Doğantepe ve Başpınar mahallelerindeki metruk yapılar yıkıldı!

Altındağ Belediyesi, Doğantepe ve Başpınar Mahallerinde bulunan metruk yapıları yıktı. Uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri olan kaçak yapıların yıkılmasıyla mahalleli de rahat bir nefes aldı.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

altındağ kentsel dönüşüm projeleri Haberi

altındağ kentsel dönüşüm projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, beraberindeki Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm bölgelerini inceledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankara Kalesi çevresinde, Hacıbayram Mahallesi ve İtfaiye Meydanı'nda incelemeler yapan Bakan Kurum, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Beraberindekilerle ilçede yapılacak kentsel dönüşüme ilişkin görüş alışverişi yapan Kurum, Hacıbayram Mahallesi'nde basın mensuplarına bazı açıklamalar yaptı.

Vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Bakan Kurum, bugünlere gelinmesine vesile olan tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Kentsel dönüşüm anlamında yapılması gerekenleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği manifesto çerçevesinde sahada birebir gezerek tespit etmek için Altındağ'da olduklarını söyleyen Kurum, Altındağ'da vatandaşlara söz verdiklerini yapmak için sahada bulunduklarını belirtti.

Tüm Ankaralıların, "Hergelen Meydanı" olarak bildiği 216 binanın yer aldığı yaklaşık 35 bin metrekarelik alanda önemli bir...