18 / 04 / 2024

Altındağ önder mahallesinde yıkım

Altındağ önder mahallesinde yıkım

Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Altındağ'da 1.8 milyon TL'ye arsa hissesi!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi 1 milyon 847 bin 900 TL bedel ile ihaleye çıkarılıyor. 

Altındağ Belediyesi'nden 73 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakarya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait Konut + Dükkan İnşaatı işi 7 Şubat'ta ihale edilecek. İnşaat işi için muhammen bedel 73 milyon 194 bin TL olarak belirlendi..

Altındağ'da 14.3 milyon TL'lik öğrenci yurdu inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından Gültepe Mahallesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 3 Ocak 2018 tarihinde yapılacak..

Altındağ Belediyesi'nden 12.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Önder mahallesindeki arsalar üzerine kat karşılığı dükkan ve otopark inşaat işi yaptıracak. İşin bedeli 12 milyon 922 bin TL olarak belirlendi.

Altındağ Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara ili, Altındağ ilçesi, Beşikkaya Mahallesinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhalelerin toplam bedeli 163 milyon 860 bin 26 TL olarak belirlendi.

Altındağ Belediyesi'nden imara uygun konutlar için teşvik!

Altındağ Belediye Meclisi'nden geçen karara göre; Önder ve Ulubey mahallelerinde konut yapacak olan müteahhitlerden, belediye hizmet bedeli olarak ücretlerde yüzde 50 indirim yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nden müteahhitlere harç indirimi!

Altındağ Belediyesi, bu seferde müteahhitlere büyük kolaylıklar sundu. Ulubey, Önder ve Hacılar mahallelerinde görev yapan müteahhitlerin ödediği ücretlerde ve harçlarda indirime gidildi. Amaç yapılaşmaya hız kazandırmak…

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Ankara Altındağ'da 2 ayda 2 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi"nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin gecekondunun olaysız yıkımına imza attı. Bölge, kısa sürede müteahhitlerin ilgi odağı oldu.

Altındağ önder mahallesinde yıkım Haberi

Altındağ önder mahallesinde yıkım


Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Evlerinin uzun zamandır işgalciler, suç örgütleri ve göçmenler tarafından kullanıldığını, mahallenin artık iyice yaşanmaz hale geldiğini söyleyen hak sahiplerinin artık yüzü gülüyor. Vatandaş, Başkan Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne kararlı çalışmaları için teşekkür ediyor. 83 yaşındaki İbrahim Çalışkan da yüzü gülen mahalle sakinlerinden, 50 yıldır bu mahallede oturduğunu söyleyen İbrahim Çalışkan hasta olan eşiyle birlikte mahallenin değiştiği günleri gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. “Yıllardır buraların sorununa kimse çözüm bulamamıştı. Mahallemizde suç arttı, hırsızlık arttı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Onun sayesinde eşimle birlikte daha rahat ve temiz bir evde yaşayacağız.” diyen İbrahim Amca, Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti.


“ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİ DE GÖRDÜK.”

70 yaşındaki...