29 / 03 / 2024

altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüm

altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüm

Türkiye’de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması gerektiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığının başladığını belirtti.

Altındağ Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm bürosu!

ALTINDAĞ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekele geçilen Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kuruldu.

Altındağ Örnek Mahallesi’ne kentsel dönüşüm bürosu!

Altındağ Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakıldığını gözler önüne serdi.

Altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüme 'tamam' dedi!

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm hakkında mahalle sakinlerini A’dan Z’ye bilgilendirdi. Kentsel dönüşüm için kararlı olduklarını söyleyen Örnek Mahallesi sakinleri, “Başkan’a güvenimiz tam. Biz de varız.” dedi.

Altındağ Örnek Mahallesi dönüşüm bekliyor!

BU zamana kadar gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tüm Türkiye'nin dikkatlerini üzerine çeken Altındağ Belediyesi, Altındağ'ın tüm mahallelerini değiştirmeye kararlı...

Altındağ Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Gerçekleştirilen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlarla işbirliğine büyük önem veren ve sık sık mahalle sakinleriyle bilgilendirme toplantısı düzenleyen Altındağ Belediyesi, Örnek Mahallesi sakinlerini de kırmadı...

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Solfasol Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satıyor! 40 milyon TL'ye!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Anıttepe Mahallesi'nde yer alan kagir apartman ve arsasını satıyor. İşte fiyatı...

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Altındağ Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan iki adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aydınlıkevler Semt Çarşısı’nın açılış töreninde Ankara'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında kısaca bilgi verdi.


Bakan Özhaseki Altındağ Seyfi Demirsoy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm için hazırlanan planın bitmek üzere olduğunu ve Suriyeli mültecilerin yoğunlukta olduğu Örnek Mahallesi’nde de kentsel dönüşüm hazırlıkları yapıldığını söyledi. 


Türkiye’de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması gerektiğini kaydeden Özhaseki, "Bir taraftan depreme hazırlıklı olmalıyız, bir taraftan da eski yapıları yenilemeliyiz" dedi. 


Seyfi Demirsoy Mahallesi'nde itirazlar geri kaldı

Seyfi Demirsoy Mahallesi'ne gelen itirazları geride kaldığını belirten Bakan Özhaseki, bölgedeki planlamayı bitirmek üzere olduklarını söyledi. 


Örnek Mahallesi'nde dönüşüm hazırlığı

Bakan Özhaseki, Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm hazırlığının yapıldığını belirtti. Özhaseki, "Örnek Mahallesi de şu anda hazırlanıyor, Bakanlar Kurulu’na sunulacak. Bakanlar Kurulu’ndan sonra yeniden bir planlamayla, vatandaşlarımızın hepsinin memnun olacağı...