25 / 04 / 2024

Altındağ seçim yatırımları

Altındağ seçim yatırımları

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı yaptığı açıklamada ilçe için 70'ten fazla proje hazırladıklarını söyledi.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli?

İstikrarlı temettü ödemeleri yapabilen şirketler, yatırımcılar için daha cazip hale gelmektedir. Peki, Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Yastık altında doları olan yatırımcılar beklenen gün geliyor bakmadan geçmeyin! Dolar 3 gün sonra böyle olacak

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası kararı dün açıklandı. Şimdi ise gözler Fed faiz kararına çevrildi. Yastık altında doları olan yatırımcılar bakmadan geçmeyin. Dolar 3 gün sonra böyle olacak.

Piyasa Kahini İslam Memiş enflasyon rakamlarının ardından altın ve dolar yatırımcısını canlı yayında uyardı

Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, Türkiye İstatistik Kurumu’nun enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından katıldığı televizyon programında gram altın ve dolar yatırımcısına kritik uyarılarda bulundu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altındağ seçim yatırımları Haberi

Altındağ seçim yatırımları

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı, Altındağ Seçim ve Koordinasyon Merkezi'nde, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalarını  Anadolu Ajansı muhabirine anlattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Altındağ'ın bütün ulaşım noktalarının merkezinde bulunduğunu, eski Ankara'nın tarihini, dokusunu içinde barındırdığını vurgulayan Balcı, ilçeye yapılacak olan hizmetlerin Ankara'nın kalkınmasına ve tanıtımına büyük ölçüde katkı sağlayacağını söyledi.

Tarih ve kültürü ön plana çıkaracak özel çalışmalarla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi, ticareti canlandırmayı hedeflediklerini dile getiren Balcı, "Bugüne kadar iyi hizmetler yapıldı. Bu hizmetleri daha ileri noktalara taşıyacağız." dedi.

- "1 milyon 800 bin metrekarelik yeşil alan planlaması"

Ankara Büyükşehir Belediyesince yeni dönemde ilçe sınırları içerisinde 3 millet bahçesi yapılmasının planlandığını söyleyen Balcı, Altındağ'ı toplam 5,5 milyon metrekareyi bulan yeşil alanla Ankara'nın...