16 / 04 / 2024

Altındağda yıkım sürüyor

Altındağda yıkım sürüyor

Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Altında büyük kasırga geliyor! Duyan inanamıyor! Altını olan ya da altın almayı düşünenler hemen buraya bakın!

Çarşamba günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra altın fiyatlarında yaşanan dalgalı seyir de sürüyor. Peki yatırım uzmanları altınla ilgili neler diyor? İşte detaylar....

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Altın fiyatlarında düşüş baskısı sürerken Dünya Bankası, enerji ve tarım emtiaları fiyat tahminlerini yayınladı. Altında büyük düşüş için tarih verildi. Altın fiyatlarının 2022 içinde kısmi bir yükseliş gösterip 2023 yılında büyük bir çöküş trendine gireceği iddia edildi.

Riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Oturulan yapının riskli olarak belirlenmesi halinde yıkım için kendilerine belli bir süre veriliyor. Peki, riskli yapı yıkım süresi 2022 ne kadar?

Altındağda yıkım sürüyor Haberi

Altındağda yıkım sürüyor


Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Evlerinin uzun zamandır işgalciler, suç örgütleri ve göçmenler tarafından kullanıldığını, mahallenin artık iyice yaşanmaz hale geldiğini söyleyen hak sahiplerinin artık yüzü gülüyor. Vatandaş, Başkan Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne kararlı çalışmaları için teşekkür ediyor. 83 yaşındaki İbrahim Çalışkan da yüzü gülen mahalle sakinlerinden, 50 yıldır bu mahallede oturduğunu söyleyen İbrahim Çalışkan hasta olan eşiyle birlikte mahallenin değiştiği günleri gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. “Yıllardır buraların sorununa kimse çözüm bulamamıştı. Mahallemizde suç arttı, hırsızlık arttı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Onun sayesinde eşimle birlikte daha rahat ve temiz bir evde yaşayacağız.” diyen İbrahim Amca, Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti.


“ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİ DE GÖRDÜK.”

70 yaşındaki...