19 / 04 / 2024

Altındağda yıkımlar başladı

Altındağda yıkımlar başladı

Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Altındağ'da yıkımlar hız kazanacak!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Carrefoursa'da dana kıyma ve dana kuşbaşı fiyatlarında büyük indirim! Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi 

Ramazana sayılı günler kala et ve kıyma fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar indirimli et ve kıym fiyatlarını araştırıyor. Carrefoursa dana kıyma ve dana kuşbaşı et fiyatlarında büyük indirim Başlattı. İşte Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi. 

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altında büyük göç başladı! Rüzgar yön değiştiriyor

Batılı yatırımcının altın alımı düşerken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya ülkelerinde hem sikke hem de mücevherat talebinde artış görülüyor. Mart ayında yaşanan zirvesinden bu yana altın, dolar bazında yüzde 18 değer kaybetti ve bu durum Asyalı alıcıları harekete geçirdi.

Altın küpe, yüzük ve kolyelerde büyük kampanya başladı! Altınbaş indirimli ürünler 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe, yüzük, bileklik ve kolyelerde büyük indirim başladı. Altınbaş indirimli ürünler listesini açıkladı. Peki altınbaş altın küpe, kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesi 5 Ekim 2022...

Pırlanta kolyelerde büyük indirim başladı! İşte Altınbaş pırlanta kolye 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta kolyelerde büyük indirim başlatan Altınbaş pırlanta koly fiyat listesinini yayımladı. Peki pırlanrta kolye fiyatları ne kadar? Altınbaş pırlanta kolye fiyatları kaç TL? Pırlnta kolyeler kaç lira? İşte Altınbaş pırlanta kolye 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Yastık altında altını olanlar planlamanızı yapın! Altın haftayı nasıl kapattı, bu hafta altın fiyatları ne olur?

Fed'in bu ay açıkladığı faiz kararından sonra tüm gözler altın piyasasına çevrildi. Altın fiyatlarında büyük dalgalanma başladı ve altın değer kaybetmeye başladı. Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatırken, gelecek hafta altının ne olacağı merak ediliyor. Peki bu hafta altın ne olur?

Altındağda yıkımlar başladı Haberi

Altındağda yıkımlar başladı


Altındağ Belediyesi’nin Önder Mahallesi’nde 2 gün önce başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Evlerinin uzun zamandır işgalciler, suç örgütleri ve göçmenler tarafından kullanıldığını, mahallenin artık iyice yaşanmaz hale geldiğini söyleyen hak sahiplerinin artık yüzü gülüyor. Vatandaş, Başkan Tiryaki’ye ve Altındağ Belediyesi’ne kararlı çalışmaları için teşekkür ediyor. 83 yaşındaki İbrahim Çalışkan da yüzü gülen mahalle sakinlerinden, 50 yıldır bu mahallede oturduğunu söyleyen İbrahim Çalışkan hasta olan eşiyle birlikte mahallenin değiştiği günleri gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. “Yıllardır buraların sorununa kimse çözüm bulamamıştı. Mahallemizde suç arttı, hırsızlık arttı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Onun sayesinde eşimle birlikte daha rahat ve temiz bir evde yaşayacağız.” diyen İbrahim Amca, Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti.


“ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİ DE GÖRDÜK.”

70 yaşındaki...