19 / 04 / 2024

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Ayan ve Semiha Mırmır ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Yondemir tarafından kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muniser ve Ümit Erdim ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Sarıgül tarafından kuruldu.

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Kayabaşı tarafından kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi


Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Orhan Ayan ve Semiha Mırmır ortaklığında kuruldu.


Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Adres; Kayabaşı Mah.Rabia Cad.No.9 C...