25 / 04 / 2024

altınok öz açıklamaları

altınok öz açıklamaları

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Altınok Öz: Kartal'daki yeşil alanları artıracağız!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Kartal'da yeşil alanların, dünya standartları seviyesinde artırılması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ramadan Kumova'dan Altınok Öz'e ziyaret!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’yı makamında ağırladı. Başkan Altınok Öz: “Türkiye’de SED Raporu’nu çıkaran ilk belediyeyiz.” dedi.

Altınok Öz: Dönüşümde en iyi belediyeyiz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarıyla 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kentsel Dönüşümün ağırlıklı gündem maddesi olduğu toplantıda Başkan Altınok Öz, ‘Dönüşümde en iyi Belediye Kartal Belediyesi'dir" dedi.

Altınok Öz: Yüksek binadan kaçmamız gerek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı.

Altınok Öz: Dönüşümde bizden iyisi yok!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor.Murat Sitesiyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ‘Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok’ dedi.

Kartal’da meydan projeleri devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Öz, Ceviz Meydanı projesinin ihalesi yapıldığını belirterek, “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz" dedi

Altınok Öz: Kartal değişiyor ve dönüşüyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde Hamza Tozkoparan’a ait iş yerinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Öz Kartal'ın değiştiğini ve dönüştüğünü söyledi...

Altınok Öz her yönüyle yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Şişli Marriott Otel'de gerçekleşen 2. “ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm " sempozyumunda; Kartal’ın yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümünü anlattı.

Altınok Öz Soğanlık bölgesinde incelemede bulundu!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, düzenli olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine devam etti.Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle sakinlerinin ve esnafın sorunlarını, beklentilerini istek ve şikâyetlerini de dinledi.

Altınok Öz dönüşüm toplantılarına devam ediyor!

Deprem riski altında bulunan binaların dönüşümü için, göreve geldiği 2009’dan bu yana sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altınok Öz, Seven Blokları Arçelik ve Kumlar Sitesi sakinleri ile buluştu.

Altınok Öz, Kartal sakinlerine yerinde dönüşümü anlatıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, deprem dönüşüm ve yerinde dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede bulunan site sakinleriyle toplantılarına devam ediyor.

Altınok Öz: Kartal'da akıllı binalardan gurur duyacaksınız!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldiği değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada Kartal'da akıllı binalardan gurur duyacaksınız" dedi

Altınok Öz: Kartal Anadolu yakasının merkezi olacak!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, ilçenin kentsel dönüşümle hızlı bir değişim içine girdiğini belirterek, “Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak. Ulaşım avantajı ve yeni projelerle çekim alanı olacak” dedi

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

altınok öz açıklamaları Haberi

altınok öz açıklamaları


Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, raporla ilgili yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Rapor, görüşmelerin ardından oy çokluğuyla kabul edildi.


Ali Ekber Şahin’in başkanlığında toplanan meclis, 2016 faaliyet raporunu 20 kabul, 13 ret ile oy çokluğuyla kabul etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada kendisine yönelik eleştirilere belgelerle cevap verdi.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yapımı tamamlanan, halk arasında eşekli kütüphaneci olarak anılan Mustafa Güzelgöz’ün heykeli ile ilgili de konuştu. Başkan Altınok Öz, Mustafa Güzelgöz’ün yaşadığı dönemde dünyanın en iyi sosyal sorumluluk ödülüne sahip olduğunu belirterek “Okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretti ve bundan dolayı Mustafa, 1962 yılında dünyadaki en iyi sosyal...