20 / 04 / 2024

Altınok Öz kartal projeleri

Altınok Öz kartal projeleri

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

Kartal Stadı geliyor!

Kartal Belediye Başkanı Öz'ün göreve geldiğinde başlattığı muhtarlar toplantılarının Eylül 2016 oturumunda yine mahallelerin sorunları ve ülke gündemi değerlendirildi.

Altınok Öz Kartal'ın çehresini değiştirecek projeleri inceledi!

Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerin startını veren projeleri bir bir hayata geçiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalleleri gezerek projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Altınok Öz: Deprem ve kentsel dönüşümde öncüyüz!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Öz, Türkiye’de deprem dönüşümde öncü belediyenin Kartal Belediyesi olduğunu söyledi.

Altınok Öz: Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, üniversite öğretim üyelerinin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Altınok Öz, "Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım" dedi.

Altınok Öz Kartal'daki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu kapsamda, Kartal’ın birçok mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Altınok Öz'den Kartal projelerine sıkı takip!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile birlikte hafriyat çalışmalarının yapıldığı alana gelerek incelemelerde bulundu.

Altınok Öz Kartal projelerini anlattı!

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Tosun ve üyelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, dernekte yaptığı konuşmada Kartal’da yapılan projeleri ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Altınok Öz: Kartal’ı marka yapacağız!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz "Bizim bütün planlarımız, Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi olacak bir yapıya kavuşturmaktır. Kartal sınırlarını aştı. Kartal’ı marka haline getireceğiz.” dedi.

Altınok Öz Kartal'daki çalışmaları inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da hayata geçirilen 230 projeden örnekler verdi ve Nasuh Mahruki ile birlikte Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi Havuz Sokak’ta yapımı devam eden park çalışmasını inceledi.

Altınok Öz: Kartal'da akıllı binalardan gurur duyacaksınız!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldiği değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada Kartal'da akıllı binalardan gurur duyacaksınız" dedi

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

İmar barışına kriter getirilmeli!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Kartal’da çöken binaya dair detayları anlattı. Öz, ''Bu tarzda binalardan yüzlerce var. Olası bir İstanbul depreminde çok daha büyük felaketler yaşanabilir.'' dedi.

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kartal'da 780 vatandaş 26 Ocak'ta tapusuna kavuşacak!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal'daki tapu sorununu çözmek için çalışmalarına devam ediyor. Kartal'da 3. Etap kapsamında 26 Ocak Cuma günü 780 vatandaşa tapu verilecek.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Altınok Öz, Kordonboyu'nda dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartal'daki Kordonboyu Mahallesi ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

Altınok Öz kartal projeleri Haberi

Altınok Öz kartal projeleri

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Bulgaristan Kırcaali Eğridere Belediye Başkanı Resmi Murad, Bulgar Kızılhaç Kırcaali İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Dr. Todor Çerkezov, Türk Kızılayı ve Bulgar Kızılhaç Kırcaali Örgütü’nün yönetim kurulu, Sağlık İşleri Müdürü ve Huzurevi Müdürü Nuray Sancaklı ile beraber tadilatı devam eden Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasının inşaatını gezerek teknik ekipten bilgi aldı.


Projeye olan beğenisini dile getiren Bulgar Kızılhaç Kırcaali İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Dr. Todor Çerkezov, "Sayın Başkanım, böylesine güzel bir projeye imza attığınız için sizi ve teknik ekibinizi kutluyorum. Harika bir proje gerçekten. Kartal halkı çok şanslı. Böylesine devasa bir projeye imza attığınız için sizi yakından takip edeceğim. Çalışmalarınızın devamını merakla bekliyor olacağım" diyerek Başkan Altınok Öz'ü en kısa zamanda Bulgaristan’a...