24 / 04 / 2024

Altınok Öz kimdir

Altınok Öz kimdir

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Tapusuz ikameti çözeceğim" sözü vererek çıktığı bu yolda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor...

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz Kartal'daki yatırımları inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Öz, yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Altınok Öz Kartal'ın çehresini değiştirecek projeleri inceledi!

Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerin startını veren projeleri bir bir hayata geçiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalleleri gezerek projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Sunay Akın 'dan Altınok Öz'e ziyaret!

Şair Sunay Akın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altınok Öz, Akın'a, Kartal’da hayata geçirilen projeleri ve kültür-sanata verdiği önemi anlattı.

Kartal Batı Merkez Projesi çalışmaları sürüyor!

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret etti. Başkan Öz, “Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.

Altınok Öz: Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, üniversite öğretim üyelerinin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Altınok Öz, "Projeler tamamlanana kadar Kartal’dayım" dedi.

Kartal'daki dönüşüm hayat standartlarını düşürmeyecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Aydınlık Gazetesi yazarı olan Füsun İkizkardeş'in Kartal'daki kentsel dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı. İşte o yazı...

Altınok Öz Yakacık'taki park inşaatını inceledi!

Başkan Altınok Öz, Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Öz, Yakacık Havuz Sokak yanındaki park alanında çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar verdi.

Altınok Öz Kızılay Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yağmursuyu kanalı ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kızılay Bulvarı’nda başlatılan asfalt ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Altınok Öz: Yerinde dönüşümü en iyi yapan Kartal Belediyesi’dir!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye olarak 2015 yılını değerlendirdi. Öz, Kartal Belediyesi’nin iyi algılanan, takip edilen bir kurum olduğunun altını çizdi ve çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Altınok Öz: Zemine uygun binalar yapılmalı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı.

Altınok Öz’e Safi Gayrimenkul ve Doğuş Gayrimenkul'den ziyaret!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Altınok Öz: Ceviz Meydanı insanların buluşma noktası olacak!

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin ihalesi sonrası alanda başlayan çalışmaları sıkı takibe alan Başkan Altınok Öz, "İnsanların rahat yaşayacağı, bulaşacağı, nefes alacağı alanları oluşturmak kent yöneticilerinin görevidir" dedi.

Altınok Öz'den Kartal’ın dönüşümüne dair çarpıcı açıklamalar!

Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Sign of the City Awards 2. Gelişen Bölgeler Zirvesi Kartal’a katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın dönüşümüne ve gelişimine dair çarpıcı açıklamalar yaptı...

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ahmet Yarız kimdir?

Ahmet Yarız, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki Ahmet Yarız kimdir. Ahmet Yarız bugüne kadar nerelerde çalıştı?

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Macit Haldız kimdir?

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız kimdir? Macit Haldız bugüne kadar hangi işlere imza attı?

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

TOKİ Hatay Altınözü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü'nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Hatay Altınözü 384 konut ihalesi 15 Şubat'ta!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Hatay Altınözü projesi için düğmeye bastı, projenin ihalesi 15 Şubat 2018'de saat 14:30'da yapılacak.

Altınok Öz kimdir Haberi

Altınok Öz kimdir

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altınok Öz bu yıla "Tapusuz ikameti çözeceğim”" sözü vererek yola çıkmıştı.

Başkan Altınok Öz, yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini ve geçmiş yönetim döneminde ödedikleri paraların geri ödenmeye başladığını müjdeledi.

Bu hafta hazırlığı tamamlanan tapulara 53 bin 495,00 TL ödendi. Son 13 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 2 milyon 169 bin 248,20 TL ödenmiş...