19 / 04 / 2024

Altınoran fiyatları

Altınoran fiyatları

Sinpaş Yapı'nın Çankaya'da bulunan projesi Altınoran'da yaşam başladı. Altınoran'dan 80 ay sıfır faiz başta olmak üzere pek çok seçenekle ev sahibi olunabiliyor.

AltınOran, dünyanın en büyük KNX projesi özelliği taşıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.

Altınoran Ankara projesinde 198 bin 500 TL'ye!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketi Sinpaş Yapı, bulunduğu bölgeye değer katan ve ilkleri barındıran konut projelerine, Ankara’da hayata geçireceği Altınoran projesi ile bir yenisini daha ekliyor

Altın fiyatları yükselişe devam ediyor!

Altın fiyatları yeni haftanın ikinci işlem gününde altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ons altının etkisi ile yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

15 Kasım 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın bugün yeni haftaya 600 lira bandına yakın bir seviye ile güne başladı.

Son dakika! Altın fiyatları yükselişte!

Altın yatırımcıları ve altın almak isteyenler gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. Peki uzun zamandır yükselişte olan altın fiyatları bugün ne oldu? İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları bugün ne oldu? 

Altın yatırımcıları ve altın almak isteyen kişiler altın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüş ve yükselişler dikkatle izlenirken, altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi sorusunun yanıtı da merak ediliyor... 

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni haftaya yukarı yönlü başladı. Bugün gram altın 566 liradan satışa sunulurken, çeyrek altın ise 925 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 5 Kasım 2021 altın fiyatları!

Haftanın son işlem gününde ons altın 1.798 dolardan işlem görüyor. Kapalı çarşıda altın fiyatları ise; gram altın 562 liradan satışa sunulurken, cumhuriyet altını 3.785 liradan işlem görüyor.

4 Kasım 2021 altın fiyatları!

Yeni haftanın dördüncü işlem gününde altının onsu 1.773 dolardan işlem görürken kapalı çarşıda altın fiyatları, gram altın 552 lira, cumhuriyet altını ise 3.718 liradan satışa sunuluyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi sorusunun cevabı öğrenilmeye çalışılırken, altın fiyatları güne yatay başladı.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakın takip ediliyor. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri altın almak isteyenler ve yatırımcıların merak ettiği konular arasında. Yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor.

29 Ekim 2021 altın fiyatları!

Haftanın son işlem günü olan 29 Ekim Cuma günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Mevcut piyasalarda altın fiyatları düşerken gram altın fiyatı 550,15 liradan, çeyrek altın fiyatı ise 899,46 liradan işlem görüyor.

28 Ekim 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları, vatandaşlar tarafından yeni haftanın dördüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Altın geçtiğimiz haftalarda aralıksız yukarı yönlü seyrederken bugün ise gram altın 550,66 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 27 Ekim 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ons altının yükselmesi ve dolar kurundaki artışlardan kaynaklı olarak yukarı yönlü hareket etti. Yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen altın fiyatları geçen hafta üst üste yükselişler sergileyerek rekor seviyelere ulaştı.

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor!

Milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip edilen altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı, bugün 1.802 dolar iken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında gram altın 548 liradan işlem görüyor, cumhuriyet altını ise 3.696 liradan satışa sunuluyor.

Altınoran fiyatları Haberi

Altınoran fiyatları


Sinpaş Yapı'nın Çankaya'da bulunan projesi Altınoran'da yaşam başladı. 150 bin metrekarede yer alan projede 2 bin 647 adet konut  bulunuyor. Projenin kulelerinde son dönemlerin trendi Home Office'ler bulunuyor. 


Kayak merkezi de olan proje, yılın 365 günü kayak yapmaya imkân veren, teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi olarak konumlanıyor. Snovvland, evden alana teleferikle inme imkânı ve buz pateni yapma imkanı sunuyor.  Altınoran ayrıca, çeşitli ödeme planları da sunuyor. Buna göre projeden 80 ay sıfır faiz başta olmak üzere pek çok seçenekle ev sahibi olunabiliyor.