25 / 04 / 2024

AltınOran özellikleri

AltınOran özellikleri

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Altus AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi, farklı markalar adı altında üretiliyor. Son olarak, Altus da oldukça iddialı bir çamaşır makinesi üretti. AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesini üreten Altus, ürüne ilişkin tüm özellikleri yayımladı.

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Huawei alt yapısına sahip Landian E5 SUV elektrikli otomobilin tanıtımı gerçekleştirildi. Peki Landian E5 SUV'un özellikleri neler? İşte Landian E5 SUV ile ilgili tüm detaylar...

iPhone 13 fiyatı ne kadar? özellikleri neler? 12 Mart 2023 Fiyat Listesi

Önceki modellere göre daha büyük ekran sunan ve net görüntü sağlayan OLED ekranı ile iPhone 13, markanın en sevilen telefonlarından biri. Telefonunu yeni bir modelle değiştirmek isteyenlerin merceği altında olan iPhone 13 fiyatı ne kadar? Ayırıcı özellikleri neler?

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Bu sınıfta 1 milyonun altında bulmak zordu! Hyundai’dan çılgın Staria kampanyası! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hyundai yeni yılda 2022 model Staria aracının fiyatını belirledi. Sınıfında bir milyonun altında olmayan araç uygun fiyatla satışa sunuldu. İşte Staria’nın fiyatı ve özellikleri…

Elektrikli Opel Mokka-e Türkiye’de! İşte Opel Mokka-e özellikleri ve 3 Aralık 2022  fiyat listesi

Almanya'nın Altın Direksiyon ödüllü otomobili Opel Mokka-e artık Türkiye'de! Peki Opel Mokka-e özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte Opel Mokka-e 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

ZTE Axon 30S'in özellikleri sızdırıldı!

Ekran altı kamerası bulunan ve uygun fiyat politikası izleneceği söylenen ZTE Axon 30S modelinin teknik özellikleri sızdırıldı.

Altınoran Starium AVM'nin 2021 değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Altınoran Starium AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Starium AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

AltınOran özellikleri Haberi

AltınOran özellikleri

Büyük kolaylıklar sağlayan teknolojik alt yapı sayesinde sakinler, misafirler için taksi, bozulan musluk için tamirci çağırma imkanı buluyor. Site yönetiminden gelen mesajların dokunmatik Interra paneller üzerinden okunma imkanının bulunduğu sistem üzerinden ayrıca fatura ödemeleri de yapüabiliyor. Interra dokunmatik panel hizmetler menüsünde tüm sorunlarının çözümü için güçlü imkanlar sunuluyor. Tüm fatura ve aidatlar için ödeme noktası olarak da işlev gören sistem aynı zamanda Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden sağlanan veri akışını da aktarıyor. 


Oluşturulan sistem ile ayrıca, IMKB'dan anlık verilere, döviz ve altın fiyatları bilgilerine ve Ankara Trafik Koordinasyonumdan bilgi almak da mümkün oluyor. 4 etaplı projenin teslim tarihi ise Aralık...