26 / 04 / 2024

Altınordu yatırımları

Altınordu yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesini cazibe merkezi haline getirme için çalışmalara başladı.

Altınordu'ya 100 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı içerisinde Altınordu'da 29 milyon TL yol ve 70 milyon TL’lik içme suyu çalışması gerçekleştirecek.

Altınordu'ya Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Altınordu yatırıma doyacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

Altınordu'ya 40 milyonluk altyapı yatırımı!

1930’lu yıllarda 18 bin nüfusa göre inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hâle gelen Altınordu ilçesinin altyapısı, sil baştan yenileniyor.

Altınordu'ya 37 milyon TL'lik yatırım!

Yatırım çalışmalarını her geçen yıl artırarak sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Altınordu ilçesine 37 milyon TL’lik içme suyu ve altyapı yatırımı gerçekleştirecek.

Altınordu'nun altyapısı sil baştan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin altyapısının yeniden inşa edileceği 101 kilometrelik altyapı yatırım projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Altınordu'ya dev altyapı yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son 50 yıldır sağlıklı bir çalışmanın gerçekleştirilmediği, sadece yeni oluşan yerleşim birimlerine ek bağlantıların yapıldığı su ve kanalizasyon altyapısını baştan sona değiştiriyor.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenileniyor!

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği “101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi” kapsamında ilk kazma vuruldu.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenilenecek!

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na katılan OSKİ Genel Müdürlüğü, hem Ordu ili genelindeki hem de Altınordu ilçesindeki faaliyetlerini Meclis üyeleriyle paylaştı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Altıntaş tarafından kuruldu. 

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Ankara Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Altındağ Belediyesi, sosyal ve kültürel yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda ilçeye binicilik sporunun icra edileceği bir manej inşa ediyor.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Altınordu yatırıma doyacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

Altınordu yatırımları Haberi

Altınordu yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesinin en eski yerleşim yerlerinden olan olan Taşbaşı, Zaferi Milli ve Aziziye Mahallelerini cazibe merkezi haline getirmek için çalışma başlattı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  bu kapsamda kentsel sit alanı içerisinde kalan bölgeye ait koruma imar planı, vatandaşların ihtiyaçları ve mevzuat hükümleri çerçevesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenecek. 

DEĞİŞİKLİK BÖLGENİN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARACAK 

Parsellerdeki kütle sorunları, ulaşım ağındaki yetersizlik, ticari işletmeler ve günübirlik otel vb. gibi fonksiyonların yetersizliği, sahil bağlantısının zayıflığı, plan notlarının güncelliğini yitirmesi ve birçok tarihi eserin restorasyonunun yapılamaması gibi sebeplerle atıl bir duruma düşen bölgenin kaderi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yapacağı çalışmalarla değişecek. Yaklaşık 22 senedir yenilenmeyen imar planı, değişen mevzuat hükümleri ve kent dokusu nedeniyle canlılığını yitiren sit alanı, koruma imar...