19 / 04 / 2024

Altınova Kız Öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Altınova Kız Öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Baget altın yüzükler sadece 884 liradan başlıyor! Dev kampanya başladı! 4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi 

Baget altın yüzük almak isteyenler için Sembolgold dev kampanyasını açıkladı. Tüm baget altın yüzüklerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte  4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın yüzükler, 14 ve 22 ayar altın yüzüklere göre daha uygun fiyata satılmakta. Altınaşkı bu uygun fiyatlar üzerine bir de yüzde 33'e varan dev indirim kampanyası başlattı. Peki 8 ayar altın baget yüzükler ne kadar? İşte 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi.

En uygun altın yüzük fiyatı ne kadar? 8 Ayar altın yüzükler kapış kapış satılıyor! 3 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

Altın yüzük salmak isteyenler, bütçesine uygun yüzüklerin fiyatlarını araştırıyor. Hem güzel şık olsun hem de en uygunu olsun isteyenler için Altınaşkı 8 ayar altın yüzüklerde yüzde 33'e varan indirim başlattı. Peki 8 ayar altın yüzükler ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Atasay'ın en çok satılan altın yüzükleri belli oldu! Atasay altın yüzük fiyatları kaç TL? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Atasay altın yüzük kategorisinin en çok satan altın yüzükleri belli oldu. Beştaş yüzükten tektaşa tüm altın yüzükler bulunuyor. Peki Atasay'da altın yüzükler ne kadar? Altın yüzük fiyatları kaç TL? Hangi yüzük ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi.

Tamtur altın yüzüklerde dev indirim! Bu yüzüklerin eşi benzeri yok! Altınbaş tamtur yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Altıbaş'ta indirim fırsatları devam ediyor. Her kadının hayalisi süsleyen tamtur altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta ne kadar? İşte Altınbaş tamtur pırlanta yüzük 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

22 ayar altın yüzük fiyatı kaç lira? İşte Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022

22 ayar altın yüzük almak isteyen binlerce kişi altın yüzük fiyatlarını araştırıyor. Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesini güncelledi. Peki 22 ayar altın yüzük fiyatı ne kadar? İşte Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022..

Altınova Kız Öğrenci yurdu ne zaman açılacak Haberi

Altınova Kız Öğrenci yurdu ne zaman açılacak


Yalova Altınova'da inşa edilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, inşaatı son aşamaya gelen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nu yerinde inceledi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Milletvekili Fikri Demirel, Tersaneler AŞ. Denizcilik Lisesi Kampüsü içinde yapımına devam eden inşaat alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu inşaatını inceleyen Demirel, öğrenci yurdunun 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu sözlerine ekledi ve Demirel şunları söyledi; “Bitimine az bir süre kalan öğrenci yurdumuz, öğrencilerimizin sportif faaliyetler ve etüt çalışmalarını gerçekleştirmek için çok güzel tasarlanmış. Öğrenci yurdumuzun inşa edilmesinde ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”...