08 / 05 / 2024

altıntepe konutları teslim tarihi

altıntepe konutları teslim tarihi

Bayraktar İnşaat Bahçelievler'de yapımını tamamladığı 80 daireyi satışa çıkarttı. Dairelerin fiyatı 300 bin ile 360 bin YTL arasında değişiyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi açıldı!

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurşun tarafından açıldı.

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi!

Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana gelen Kurtköy Lensistanbul Konutları 270 bin TL'den satışa sunuluyor. İşte Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi..

altıntepe konutları teslim tarihi Haberi

altıntepe konutları teslim tarihi

Bayraktar İnşaat tarafından İstanbul Bahçelievler'de 7 bin 500 metrekare üzerine inşa edilen Goldenhill Altıntepe konutları 5 blok 80 konut oluşuyor.

 

156 ile 163 metrekare arasında değişen 3+1 ve  4+1 tipinde Goldenhill Altıntepe konutları'ndaki daireler 300 bin ile 360 bin YTL arasında. E-5'e 1 kilometre mesafede yer alan siteler Kuyumcukent ve büyük alışveriş merkezlerinin yakınında bulunuyor. Yapımı tamamlanan konutlarda kat mülkiyeti tapusu...