25 / 04 / 2024

Altunbüken Holding Çemberlitaşta otel yapıyor

Altunbüken Holding Çemberlitaşta otel yapıyor

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Vaat Holding imzası taşıyan Vaat Center projesinde peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı sunuluyor. Vaat Center'da yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Jumbo 75’inci yıla özel ikinci üründe yüzde 75 indirim uyguluyor! İşte 10 Ekim 2022 Jumbo fiyat listesi

İstanbul Çemberlitaş’ta 1947’de küçük bir atölyede estetiği ve fonksiyonelliğiyle sofralara ve mutfaklara ilham yaratan ürünler tasarlayarak hayata değer katan ayrıntılar yaratma amacıyla kurulan Jombu 75’incu kuruluş yılına özel yüzde 75 indirim kampanyası düzenliyor.

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi!

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

Sümer Holding'in taşınmazlarıyla ilgili soru önergesi verildi!

Sümer Holding'in taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Ispartakule Bizim Evler 7 görseller!

İhlas Holding  imzası taşıyan Bizim Evler 7 Ispartakule projesi Kanal İstanbul'un yanı başında 3.havalimanına ise yakın mesafede inşa edildi..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri örnek daire!

Etra Holding imzası taşıyan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

Boğaz manzarası Bizim Evler'e geliyor!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirildi...

Bizim Evler 7 ile Kanal İstanbul'u balkonunuzdan seyredin!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesinden İstanbul'un yeni boğaz manzarası Kanal İstanbul'u balkonunuzdan keyifle seyredebilirsiniz.. 

Altunbüken Holding Çemberlitaşta otel yapıyor Haberi

Altunbüken Holding Çemberlitaşta otel yapıyor

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektörünün yanı sıra gayrimenkul alanındaki işleriyle 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, eski atölyelerinin bulunduğu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor.

110 odalı projeye, grubun yeni inşaat projelerinde kullandığı Relux markasının adı verilecek. Bu yatırımla, otel işletmeciliğinde bir deneyime hazırlandıklarını belirten Altunbüken Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, şöyle konuştu:


“Bu alana ilk defa adım atıyoruz. Şehir içi otel konseptinde olacak. Başarılı olursak Taksim başta olmak üzere şehrin merkezinde yerler bakacağız. Ayrıca mücevher ihracatı ile yakın ilişkilerimiz olan yurtdışı yatırımcılar aracılığıyla yurtdışında önemli merkezlerde de Relux otel markasını sürdürebiliriz.”


2016’da satışta


Bodrum Mazı’daki arazilerinde de bir turizm oteli için çalışmalara başladıklarını anlatan Altunbüken, bu yatırımın imar çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade etti.


Altunbüken’in daha önce açıkladığı Topkapı-Zeytinburnu hattında yer alacak karma projenin...