18 / 04 / 2024

altunizade bilgen konutları fiyat

altunizade bilgen konutları fiyat

Altunizade'de bulunan 220 konutluk Bilgen Konutları'nın yüzde 70'ine ev sahipleri yerleşti. Peyzaj çalışması süren projedeki konutların fiyatları 350 bin ila 500 bin YTL arasında farklılık gösteriyor.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçirilen Litus İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Altunizade'de konumlanıyor. Litus İstanbul projesinde ön satış başladı. Peki Litus İstanbul projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Taşyapı- Selçuklu Holding Altunizade projesinin inşaatı tamam!

Taşyapı ve Selçuklu Holding'in birlikte geliştirdikleri Altunizade projesinin inşaatı tamamlandı. Adı henüz belli olmayan projede 2.5 yıl süren inşaatın ardından konutlar hazır bir şekilde satışa çıkıyor.

Altunizade'de konutların metrekare fiyatları yüzde 100 arttı!

Üsküdar’da hayata geçirilen dev projeler ilçenin gözde semti Altunizade’nin yıldızını parlattı. Son yıllarda büyük rağbet gören Altunizade’de metrakare fiyatları yüzde 100 arttı.

1997 yılında Soyak Gökyüzü Konutları'nda 10.000.000.000 liraya daire!

1997 yılında Soyak İnşaat'ın Altunizade'de 3 blok olarak inşa ettiği Soyak Gökyüzü Konutları'nda bulunan 135 metrekarelik daireler 10-12 milyar lira (818-981 adet altın parasına) arasında satılıyormuş.

1996 yılında Soyak Gökyüzü Konutları'nda 5.400.000.000 liradan başlayan fiyatlarla daire!

1996 yılında Soyak İnşaat'ın Altunizade'de inşa ettiği Soyak Gökyüzü Konutları'nda bulunan daireler peşin 5 milyar 400 milyon liradan (723 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılacakmış.

1996 yılında Soyak Gökyüzü Konutları satışa sunulmuş!

1996 yılında Soyak İnşaat tarafından Altunizade'de, 3 blok halinde inşasına başlanan Soyak Gökyüzü Konutları satışa sunulmuş. Peşin ödemede yüzde 20 indirim avantajıyla satılan sitede iki konut seçeneği bulunuyormuş.

Altunizade Konutları'nda 270 milyon liraya daire!

1992 yılında, Altunizade Konutları'ndaki daireler 270 milyon lira ile 500 milyon lira arasında satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1992 yılında Altunizade Konutları'nda 270 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 560 bin 227 liraya satıldığı 1992 yılında, Altunizade Konutları'nda bulunan 144, 111 ve 96 metrekare büyüklüğündeki daireler 270 milyon lira ile 500 milyon lira arasında satılacakmış.

Altunizade Şehrizar Konakları teslim tarihi!

Konutların satışlarına devam edilen Altunizade Şehrizar Konakları teslim tarihi kapsamında daireler hemen teslim ediliyor. Banka kredisi kullanılan proje, İstanbul Anadolu yakası Altunizade' de yükseliyor...

Altunizade Şehrizar Konakları!

Altunizade Şehrizar Konakları, Gap İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de inşa edildi. Konutların teslime hazır olduğu Altunizade Şehrizar Konakları projesinde son konutların satışı devam ediyor...

Altunizade Şehrizar Konakları ödeme planı!

Altunizade Şehrizar Konakları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Şehrizar Konakları projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor...

Şehrizar Konakları Altunizade örnek daire!

Şehrizar Konakları Altunizade örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Şehrizar Konakları Altunizade kapsamında yer alan konutların alanları 147 metrekare ile 464 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

altunizade bilgen konutları fiyat Haberi

altunizade bilgen konutları fiyat



Bilgen İnşaat tarafından Altunizade'de yapılan Bilgen Konutları, sahiplerine teslim edildi. Şu anda yüzde 70 oturumu olan projede peyzaj çalışmaları bir hafta 10 gün içinde bitirilecek. Radye temel ve tünel kalıp sistemi ile sağlam zemin üzerine inşa edilen Bilgen Konutları, beş blok ve 220 daireden oluşuyor. 24 saat güvenlik sisteminin yer aldığı projede, görüntülü güvenlik sistemi de ev sahiplerinin güvenliğini sağlamak için kuruldu. 7 bin 500 metrekare yeşil alana sahip sitede bu oran, yüzde 80. Marmara denizini gören manzaraya sahip konutlarda, her daire için yer altı parkının yanı sıra, beton yangın merdiveni de bulunuyor.


240 ay vade imkanı var


Dıştan mantolama ısı yalıtım sistemlerinin de yer aldığı Bilgen...