20 / 04 / 2024

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Erenler Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Vedad Gürgen: Kimse hadi bu evleri boşalt diyemez!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Burdur'da yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili, "Projeler çizilmeden, kimse sizinle anlaşmadan önce (Hadi bu evleri boşalt) diyemez" dedi...

Vedad Gürgen: Kentsel dönüşüm 289 bin kişiyi ilgilendiriyor!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşümün bugün itibarıyla 289 bin kişiyi ilgilendiren bir proje olduğunu belirterek, gün geçtikçe bu sayının artacağını söyledi.

34 ildeki 6 bin konutun yıkım çalışmaları devam ediyor!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Hikmet Haspolatlı, ''5 Ekim'de yıkım kararı alınan 34 vilayetteki 6 bini aşkın konut biriminin yıkım çalışmaları hızla sürüyor'' dedi

Murat Oral: Türkiye'de 14 milyon konutun incelenmesi gerekiyor!

İzmir'de ''Kentsel Dönüşüm Paneli'nde Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Oral ''Türkiye'de 14 milyon konutun deprem ve afet riskleri açısından incelenmesi gerekiyor' dedi.

Kentsel Dönüşümde Sürdürülebilir Yaşam semineri gerçekleşti!

T.C. Kalkınma Bakanlığı, İstanbul Kalkınma Ajansı ve İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘‘Kentsel Dönüşümde Sürdürülebilir Yaşam Kalitesi İçin Farkındalık Araştırma Raporu’’ konulu Seminer İstanbul Point Otel’de gerçekleştirildi

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yüksel tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Timur Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dinç tarafından kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Batman İluh Deresi Kentsel Dönüşüm Projesi için start verildi!

Batman'da yapılması planlanan ‘İluh Deresi Riskli Alan Belirlenmesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Genel Müdürü Vedat Gürgen başkanlığındaki bakanlık teknik ekibi toplandı.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Haberi

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Erenler ilçesinde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesini yerinde inceledi. Gürgen incelemelerinin ardından Erenler’de süren dönüşüm alanının geldiği noktadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Erenler Belediyesi’ne burada gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederim" dedi.


Gürgen yaptığı açıklamasında, “Erenler Belediyesi’nin burada yürüttüğü bu proje Türkiye’de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan konutların ne tarz konutlar olduğunun, belediyenin nasıl çalıştığının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın nasıl bir iş yaptığının göstergesidir. Bizi duygulandıran bir proje olmuştur. Özellikle Belediye Başkanımız’ın emeklerini yadsıyamayız. Belediye bu konuda çok önemli bir adım atarak bir anlamda Bakanlığımızın elini rahatlatmış ve de projenin bu hızla gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Elbetteki Sakarya’da ve Erenler’de oturanlar bu tür projelere layıklar. İnşallah yakın zamanda...