25 / 04 / 2024

alyans inşaat cadde alyans teslimleri

alyans inşaat cadde alyans teslimleri

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Mesa Cadde'de inşaat durmadı!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Kendi arsaları üzerinde 4 bin 500 yeni konut hayata geçirecek olan Alyans İnşaat'ın CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk.

2016 Ocak'ta 101 bin 410 saniye inşaat reklamı yayınlandı!

Milliyet Cadde Gazetesi köşe yazarı olan Sinan Koloğlu bugünkü yazısında reklam sektörü ve inşaat sektörü arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Göztepe Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Göztepe SSK Hastanesi inşaatı sırasında cadde ile hastane arasında bırakılması gereken mesafenin daraltıldığı ortaya çıktı. Hastanenin ihalesini Taş Yapı üstleniyor.

İzmit Belediyesi'nden inşaat atığı uyarısı!

İzmit Belediyesi’nden cadde ve sokaklara inşaat atılmaması konusunda uyarı yapıldı İzmit Belediyesi Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, cadde ve sokaklar, boş alanlara inşaat atığı atmanın yasak olduğu hatırlatıldı

Ankara Gölbaşı'nda iş merkezi inşaatı nedeniyle cadde yolu çöktü!

Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi.

İzmit Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek olan çalışma toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek.

alyans inşaat cadde alyans teslimleri Haberi

alyans inşaat cadde alyans teslimleri

Cadde Alyans projesi Gebze Çayırova'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleriyle hayata geçirildi. Proje 17 dönüm arazi üzerinde beş blok olarak planlandı. 


Toplam 366 daireden oluşan Cadde Alyans projesinde, göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi olanaklar da olacak. 


Cadde Alyans teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirlendi. Lansmanı 28 Eylül'de yapılacak olan Çayırova Cadde Alyans projesinde bloklar 6 ve 7 kat yüksekliğe sahip.


Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi 350 Bin TL ile 700 Bin TL arasında değişiyor. Proje Alyans İnşaat tarafından hayata geçirildi. 


Tel: 444 63 08

Web: http://www.caddealyans.com

Gizem...