26 / 04 / 2024

Alyans İnşaat çayırova projesi

Alyans İnşaat çayırova projesi

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Reysaş GYO Çayırova ve Uzuntarla'daki 5 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çayırova ve Uzuntarla'daki 5 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu 30 bin TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parsel üzerindeki deponun 2.000 metrekarelik depolama alanı "Entaş İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş."ye 1 aylığına 30 bin TL'ye kiraya verildi. 

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Reysaş GYO, Çayırova'da dev depo inşa etti!

Reysas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çayırova Kampüsü içindeki yatırım değeri yaklaşık 75 milyon TL, olan 12'nci binasının inşaatını tamamladı...

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Kendi arsaları üzerinde 4 bin 500 yeni konut hayata geçirecek olan Alyans İnşaat'ın CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk.

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Çayırova teslim tarihi!

Cadde Alyans projesi beş blok olarak Alyans İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Alyans İnşaat çayırova projesi Haberi

Alyans İnşaat çayırova projesi

Gayrimenkul sektörünün hızlı büyüyen firmaları arasında yer alan Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Ergün Gayrimenkul’deki 35 yıllık tecrübesini 2004'ten beri Alyans İnşaat ile devam ettiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün, “Hedefimiz Alyans İnşaat’ı ülkemizin önde gelen gayrimenkul markalarından birisi haline getirmek. 2021 yılı hazırlıklarına devam ettiğimiz taahhüt ve yatırım projeleri açısından çok güçlü olacağımız bir yıl olacak” dedi.

İnşaat sektöründe kısmen durgunluk yaşandığı bir dönem içerisinde Cadde Alyans projesinin inşaatını tamamladıklarını ve 365 konutu teslim ettiklerinden bahseden Ergün, “Alyans İnşaat olarak 2021 yılında da en iyi yaptığımız işi yapmaya ekonomiye ve temsilcisi olduğumuz gayrimenkul sektörüne katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Cadde Alyans projesinin yanı sıra bölgede gayrimenkul geliştirmek...